Στις ΄most sustainable companies in Greece' για το έτος 2017 η Lidl Ελλάς

MOST SUSTAINABLE COMPANIES ΙΝ GREECE
MOST SUSTAINABLE COMPANIES ΙΝ GREECE MOST SUSTAINABLE COMPANIES ΙΝ GREECE

To Sustainability Performance Directory, ο Επιχειρηματικός Δείκτης Βιώσιμης Ανάπτυξης, παρουσίασε τις 21 πρωτοπόρες εταιρίες που εντάσσονται στις ΤHE MOST SUSTAINABLE COMPANIES ΙΝ GREECE για το έτος 2017, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η Lidl Ελλάς.

«Στη Lidl Ελλάς η έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης είναι συνυφασμένη με την εταιρική μας κουλτούρα. Για τη Lidl Ελλάς η βιωσιμότητα λειτουργεί ως γραμμικό σύστημα ολικής ευθύνης. Είναι ταυτόχρονα και ένα δίκτυο αλληλεπίδρασης, με κάθετους άξονες επιρροής, που εμπνέει και καθοδηγεί όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη μας. Αν πρέπει να περιγράψω με μια φράση το όραμά μας σε σχέση με την αειφορία, θα έλεγα ότι ουσιαστικά είναι ο τρόπος με τον οποίο διασφαλίζουμε ένα ασφαλές όσο και ανατροφοδοτούμενο διατροφικό περιβάλλον για το σύνολο της κοινωνίας. Και ως κοινωνία εννοούμε όλο το δίκτυο των stakeholder μας, δηλαδή τους εργαζόμενους, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες, τους καταναλωτές», δήλωσε μεταξύ άλλων η Υπεύθυνη ΕΚΕ της Lidl Ελλάς, κα Κωνσταντίνα Δεληαργύρη, στην παρουσίαση των 21 most sustainable companies.

MOST SUSTAINABLE COMPANIES ΙΝ GREECE
MOST SUSTAINABLE COMPANIES ΙΝ GREECE MOST SUSTAINABLE COMPANIES ΙΝ GREECE

Οι εταιρίες που διακρίθηκαν μπορούν να λειτουργήσουν ως παραδείγματα καλής επιχειρηματικής πρακτικής και να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου που συνδέεται άμεσα με την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων και τη προσέλκυση επενδύσεων.

Το Sustainability Performance Directory αναπτύχθηκε από το QualityNet Foundation, αποτελεί μέρος της Πρωτοβουλίας SUSTAINABLE GREECE 2020 και ολοκληρώνει τη δημιουργία μιας εργαλειοθήκης, που υποστηρίζει τους Οργανισμούς στην υιοθέτηση Βιώσιμων Πολιτικών, αναβαθμίζει την εταιρική τους προσέγγιση στα θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας, ενισχύοντας αποφασιστικά την ανταγωνιστικότητά τους.

Αν και κανείς άλλος δεν μπορεί να γίνει Lidl, είναι βέβαιο ότι πολλοί, χάρη στη σταθερή μας προσπάθεια, μπορούν να μάθουν να αναπτύσσονται όπως η Lidl.

Επισκεφθείτε μας και στο:

www.lidl-hellas.gr

www.lidl-axizei.gr

www.facebook.com/lidlgr/

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

www.instagram.com/lidl_hellas

www.linkedin.com/company/lidl-hellas

https://www.youtube.com/user/lidlhellas

Snapchat: Lidlhellas

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Lidl
SHARE:

24Media Network