Στρατηγική συνεργασία της Vermantia με την ARC

Στρατηγική συνεργασία της Vermantia με την ARC

Από την επένδυση της Arena Racing Company ενισχύεται το Gaming Content Hub της Vermantia στην Αθήνα

Η ελληνική εταιρία Vermantia και η Arena Racing Company (“ARC”) προχώρησαν σήμερα στην υπογραφή στρατηγικής συμφωνίας με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση του δικτύου, προϊόντων και υπηρεσιών σε αγορές του εξωτερικού.

Η Arena Racing Company (“ARC”), μέλος του Reuben Brothers Group of Companies, αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία με έδρα το Λονδίνο με αντικείμενο την ιδιοκτησία και διοργάνωση ιπποδρομιών και κυνοδρομιών σε παγκόσμιο επίπεδο, και η Vermantia είναι μια από τις πλέον δυναμικές ελληνικές εταιρίες με ολοκληρωμένο φάσμα τεχνολογικών υπηρεσιών και προϊόντων στοιχηματικού περιεχομένου σε διεθνές επίπεδο.

Μέσω της συμφωνίας, ο όμιλος εταιριών Reuben Brothers, με αποτίμηση περουσιακών στοιχείων ύψους πλέον των 15 δις ευρώ, ολοκληρώνει την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου μετοχών στην Vermantia. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Φίλιππος Αντωνόπουλος, παραμένει στην εκτελεστική του θέση, καθώς και ως μέτοχος μειοψηφίας.

Στρατηγική συνεργασία της Vermantia με την ARC

Η πρώτη φάση της επένδυσης της ARC στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του ήδη υπάρχοντος δικτύου στρατηγικών συνεργασιών της Vermantia που αριθμεί λειτουργία σε 31 χώρες και συνεργασία με περισσότερες από 20 από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων και λοταριών στον κόσμο.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην περαιτέρω ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιώνμε στόχο να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη τόσο στο περιεχόμενο των παιχνιδιών όσο και στην εμπειρία των παικτών. Σε ένα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό περιβάλλον όπου οι ανάγκες εξελίσσονται διαρκώς, οι δύο εταιρίες θα ενισχύσουν τις υφιστάμενες υποδομές της Vermantia στην Αθήνα, δημιουργώντας ένα από τα μεγαλύτερα κέντραδημιουργίας και διάχυσης στοιχηματικού περιεχομένου (Gaming Content Hub) σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ένωση των 2 εταιρίων πλέον προσφέρει σε αποκλειστικότητα πάνω από 60,000 ζωντανές μεταδόσεις από τις μεγαλύτερες ιπποδρομίες και κυνοδρομίες σε ρυθμισμένους φορείς στοιχηματισμού και τυχερών παιχνιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, την Αυστραλία, τη Νότιο Αφρική και το Ηνωμένο Βασίλειο. Παράλληλα το «μπουκέτο» περιεχομένου θα εμπλουτίζεται με ένα ευρύτερο πακέτο εικονικών αθλημάτων, παιχνιδιών για φορητές συσκευές και ψηφιακά μέσα.

Η Vermantia πιστή στις αρχές της και στο όραμα ότι στην Ελλάδα η τεχνολογία αποτελεί έναν βασικό μοχλό ανάπτυξης και διεθνούς ανταγωνιστικότητας, κατάφερε στα 10 χρόνια λειτουργίας της να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε όλο τον κόσμο, και να δημιουργήσει πλέον, μέσω της συνεργασίας με την ARC, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες δημιουργίας και εκμετάλλευσης περιεχομένου διεθνώς.

Ο κ. Martin Cruddace, Δ/νων Σύμβουλος της Arena Racing δήλωσε τα εξής: "Η συμφωνία υποδηλώνει τη βασική μας θέση που είναι να συνεργαζόμαστε με εταιρίες και ανθρώπους που μοιράζονται το επιχειρηματικό μας όραμα. Η Vermantia είναι η εταιρία που με την τεχνολογική της υπεροχή και το ανθρώπινο δυναμικό της διαθέτουν τα εχέγγυα να προσφέρουμε από κοινού ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιεχομένου σε διεθνές επίπεδο. Ο συνδυασμός των δύο εταιριών προσδίδει ένα τεχνολογικό όχημα στο μεγάλο εύρος πνευματικών δικαιωμάτων και πελατών μας, και καθετοποιεί πλήρως τις στοιχηματικές μας λύσεις".

Στρατηγική συνεργασία της Vermantia με την ARC

Ο Ιδρυτής και ο Δ/νων Σύμβουλος της Vermantia, κ. Φίλιππος Αντωνόπουλος δήλωσε: "Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για την υπογραφή αυτής της συνεργασίας. Νιώθω υπερήφανος που μια ηγέτιδα εταιρία όπως είναι η Arena Racingστον χώρο του αθλητικού στοιχηματισμού ενώνει τις δυνάμεις της με μια ελληνική εταιρία με εξειδίκευση στην καινοτομία και τεχνολογία. Το Gaming Hub με έδρα στην Αθήνα θα αποτελέσει το ισχυρό θεμέλιο για την περαιτέρω κοινή ανάπτυξη μας, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιεχομένου και τεχνολογίας στις μεγάλες αγορές του εξωτερικού, και προσδοκούμε στην άμεση ενίσχυση των λύσεων και υπηρεσιών που δημιουργούμε για τους πελάτες και συνεργάτες μας διεθνώς".

SHARE:

24Media Network