Τα καταστήματα MediaMarkt άνοιξαν τις πόρτες τους και σας υποδέχονται χωρίς ραντεβού

Τα καταστήματα MediaMarkt άνοιξαν τις πόρτες τους και σας υποδέχονται χωρίς ραντεβού

Αγορές με απόλυτη ασφάλεια και Red Days με αμέτρητα προϊόντα σε μοναδικές εκπτώσεις έως -50%.

Η MediaMarkt σας υποδέχεται και πάλι στους μεγάλους και άνετους χώρους των καταστημάτων της όπου θα βρείτε αμέτρητες επιλογές σε ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, από τις 18 Ιανουαρίου.

Μπορείτε, λοιπόν, να κάνετε την κίνηση smart, να επισκεφτείτε το κατάστημα της MediaMarkt που σας βολεύει και να κάνετε δικά σας όλα όσα χρειάζεστε και επιθυμείτε απολαμβάνοντας τις Red Days. Βρείτε χιλιάδες προϊόντα σε μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις μόνο στις Red Days της MediaMarkt.

Σημειώνεται ότι για τη μετάβασή σας στο κατάστημα ισχύει η υποχρεωτική αποστολή sms στο 13033 ενώ είναι απαραίτητη η τήρηση των αποστάσεων (2 μέτρων) για τον περιορισμό του συνωστισμού τόσο εκτός όσο και εντός των καταστημάτων. Γιατί η MediaMarkt φροντίζει ώστε σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της να τηρούνται στο έπακρο όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, αλλά και ακόμα περισσότερα, για να κάνετε τις αγορές σας εύκολα, με την πιο άμεση εξυπηρέτηση και φυσικά με ασφάλεια.

Και μην ξεχνάτε ότι έχετε πάντα τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα mediamarkt.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα