Τα Spyrou Hotels γιορτάζουν 40 χρόνια στη Σκόπελο

Τα Spyrou Hotels γιορτάζουν 40 χρόνια στη Σκόπελο

Με αφορμή τα 40 χρόνια λειτουργίας, o ‘Ομιλος Σπύρου, πραγματοποιεί ένα τριήμερο εκδηλώσεων για την τοπική κοινωνία του νησιού με σκοπό να αναδείξει τη Σκόπελο ως έναν δυναμικό και ανερχόμενο τουριστικό προορισμό

O Όμιλος Σπύρου πρόσφατα ανανέωσε την εταιρική του ταυτότητα και δραστηριοποιείται πλέον στη Σκόπελο ως “Spyrou Skopelos Experience”. Ο επανασχεδιασμός αυτός σχετίζεται με την επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ομίλου σε νέους τομείς. Στόχο αποτελεί η ολοκληρωμένη και καλά οργανωμένη εμπειρία διακοπών για τον ταξιδιώτη από κάθε γωνιά της γης. Η “Spyrou Skopelos Experience” συνδυάζει τη διαμονή στα τέσσερα ξενοδοχεία της, την πλούσια τοπική γαστρονομία στα τρία νέα εστιατόρια της, τις οργανωμένες και πεντακάθαρες παραλίες, τα πακέτα πεζοπορικού τουρισμού καθώς και το Spa & Wellness. Επιπρόσθετα, η επιτυχημένη δραστηριοποίηση του Ομίλου στον εμπορικό κλάδο, τα τελευταία 6 χρόνια με την δημιουργία του BestShopSkopelos, οδήγησε στην επέκταση των εργασιών με τα πρόσφατα εγκαίνια της BestShopSkiathos.

Με αφορμή τα 40 χρόνια λειτουργίας, o ‘Ομιλος Σπύρου, πραγματοποιεί ένα τριήμερο εκδηλώσεων για την τοπική κοινωνία του νησιού με σκοπό να αναδείξει τη Σκόπελο ως έναν δυναμικό και ανερχόμενο τουριστικό προορισμό με παράδοση, μοναδική φύση, πλούσια γαστρονομία, ποιοτικά καταλύματα αλλά και με πληθώρα δραστηριοτήτων.

ADVERTISING

Η έναρξη των επετειακών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Ιουνίου στις 11:00 με τη συνέντευξη Τύπου παρουσία δημοσιογράφων του τουριστικού ρεπορτάζ, και θα ακολουθήσουν ομιλίες των στελεχών του Ομίλου. Πριν αλλά και μετά την συνέντευξη τύπου τοπικοί παραγωγοί θα ενημερώσουν του δημοσιογράφους για την αγάπη και το μεράκι που περιβάλουν τα προϊόντα που θα εκθέσουν.

Οι επετειακές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 6 Ιουνίου με την ημερίδα που θα απευθύνεται προς όλα τα στελέχη και ιδιοκτήτες των τουριστικών καταλυμάτων της Σκοπέλου, από τον Επίκουρο Καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών στο Τουριστικό Management, Δρ. Δημήτρη Κούτουλα.
Συγκεκριμένα η πρώτη ενότητα θα διεξαχθεί 10:00-14:00 και η δεύτερη ενότητα 17:00-20:00. Το αντικείμενο μελέτης και συζήτησης θα είναι το Τουριστικό
Marketing και πώς αυτό μπορεί να αξιοποιηθεί με τις κατάλληλες τεχνικές, ώστε να αποφέρει κέρδη και κρατήσεις στα τουριστικά καταλύματα της Σκοπέλου.

Επίσημοι Χορηγοί:HellenicSeaways, AlkyonTravel
Ευγενική Υποστήριξη: Πολιτιστική Αίθουσα Σκοπέλου και Ορφέας

SHARE:

24Media Network