ΤΑΙΠΕΔ: Βελτιωμένες οι οικονομικές προσφορές για τον ΟΛΘ

ΤΑΙΠΕΔ: Βελτιωμένες οι οικονομικές προσφορές για τον ΟΛΘ
Protest by workers of Thessaloniki Port Organization (THPA) in the company's administration building, demanding a collective agreement for all employees and recruitments, during three-hour work stoppage, in Thessaloniki, Greece on March 29, 2017. / () , , , , 29 2017. Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Προσφορές έκαναν τρεις εταιρείες, ενώ θα αποσφραγιστούν από το Δ.Σ. του Ταμείου την προσεχή Δευτέρα 24 Απριλίου

Ολοκληρώθηκε σήμερα η υποβολή στο ΤΑΙΠΕΔ βελτιωμένων οικονομικών προσφορών για την απόκτηση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΘ.

Τις βελτιωμένες οικονομικές προσφορές υπέβαλαν οι:

– International Container Terminal Services Inc.

– The Peninsular and Oriental Steam.

– Deutsche Invest Equity Partners GmbH, Belterra Investments LTD και Terminal Link SAS.

Οι φάκελοι με τις εν λόγω οικονομικές προσφορές  θα αποσφραγιστούν από το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου την προσεχή Δευτέρα 24 Απριλίου.

Πώληση μετοχών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Παράλληλα, το ΤΑΙΠΕΔ απευθύνει πρόσκληση σε ιδιαίτερα έμπειρους χρηματοοικονομικούς συμβούλους που θα παρέχουν υπηρεσίες σχετικά με την αξιολόγηση μίας πιθανής αξιοποίησης της συμμετοχής του στο «Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών».

Μέτοχοι του ΔΑΑ είναι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ, το Δημόσιο (25%), το ΤΑΙΠΕΔ (30%), η AviAlliance GmbH (26,7% +8 μετοχές), η AviAlliance Capital GmbH (13,3%) και η οικογένεια Δ. Κοπελούζου (5% -8 μετοχές). Το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων περιλαμβάνει την πώληση του 30% των μετοχών του ΔΑΑ, που κατέχει το Ταμείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα