Το Experiential Marketing Conference επιστρέφει on line στις 15 Οκτωβρίου

Experiential Marketing Conference
Experiential Marketing Conference EXPERIENTIALMARKETING

Learn from the ones who DO! Ένα συνέδριο όπου θα μιλήσουν οι ευφάνταστες δουλειές από τους ίδιους τους δημιουργούς τους.

Από το Marketing Week της BOUSSIAS διοργανώνεται το Experiential Marketing Conference την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου. Σκοπός της φετινής διοργάνωσης είναι επαγγελματίες του event industry και του experiential marketing να ανταλλάξουν γνώση και εμπειρία μέσα από πρακτικά παραδείγματα, cases και projects.

Στην περίοδο της Covid-19 ο κλάδος των εκδηλώσεων ήταν από εκείνους που δοκιμάστηκαν σημαντικά. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι επαγγελματίες στο experiential marketing έπρεπε να προσαρμοστούν, να αξιοποιήσουν τα εργαλεία της τεχνολογίας, να καινοτομήσουν και τελικά να δημιουργήσουν και να εξελιχθούν.

Η ψηφιακή σκηνή του Experiential Marketing Conference υποδέχεται στις 15 Οκτωβρίου τους ανθρώπους που μαζί με τις ομάδες τους δημιούργησαν δυναμικά έργα μέσα στο νέο virtual και hybrid περιβάλλον και μας αποκαλύπτουν τα μυστικά της επιτυχίας τους.

Experiential Marketing Conference
Experiential Marketing Conference EXPERIENTIALMARKETING


Το συνέδριο απευθύνεται σε όλα τα στελέχη που ασχολούνται με το brand engagement, brand advocacy, brand experience, το event management, event production καθώς και σε κάθε επαγγελματία διοργάνωσης εκδηλώσεων και pcos

Key topics

-Πως δημιουργούμε περιεχόμενο για virtual & hybrid διοργανώσεις-

-Πως οι σύγχρονες ψηφιακές λύσεις παρέχουν μοναδικές εμπειρίες στο κοινό

-Η δύναμη του Creativity & του Experience στην εποχή της πανδημίας

-Ποια είναι τα συστατικά ενός πετυχημένου event και πως μετράμε την επιτυχία

-Πως μια εταιρική δραστηριότητα μπορεί να μετατραπεί σε εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών

-Πώς πετυχαίνουμε την μετάβαση μίας live εμπειρίας σε ψηφιακή.

-Πώς οι μάρκες θα συνδεθούν με το κοινό τους, θα προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες και θα δημιουργήσουν δυνατές σχέσεις στην νέα ψηφιακή εποχή.

-Ποιες συνέργειες είναι απαραίτητες ώστε τα brands να πετύχουν υψηλό customer / audience engagement και άρα αύξηση των πωλήσεων τους.

-Ποιες ευκαιρίες αναδύονται για όλους τους επαγγελματίες του experiential marketing, του event production και τους organizers.

-Πως τα events εξασφαλίζουv το awareness, loyalty και engagement για τις μάρκες.

Πληροφορίες για το συνέδριο, την agenda, τους ομιλητές https://www.experientialmarketing.gr/

Εγγραφές

https://www.eventora.com/en/Events/experientialmarketing-2021

SHARE:

24Media Network