Το πρώτο κατάστημα της ELPEDISON στην Κηφισιά

Το πρώτο κατάστημα της ELPEDISON στην Κηφισιά

H ELPEDISON εγκαινίασε χτες το απόγευμα το πρώτο αυτόνομο κατάστημά της στην Κηφισιά, ανάμεσα σε εκπροσώπους των Μετόχων της, Ελληνικά Πετρέλαια, Edison και Ελλάκτωρ, πελάτες της και συνεργάτες.

Το κατάστημα ELPEDISON στην Κηφισιά έρχεται να προστεθεί στα 150 σημεία παρουσίας της ELPEDISON στην Ελλάδα, μέσω του δικτύου καταστημάτων των συνεργαζόμενων αλυσίδων Public, MediaMarkt, Electronet και ΦΩΣ καθώς και στα σημεία εξυπηρέτησης της Εταιρείας, που λειτουργούν στην Καλλιθέα, τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη.

Στο κατάστημα οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετηθούν για όποιο ενεργειακό θέμα τούς απασχολεί σχετικά με το ηλεκτρικό ρεύμα ή το φυσικό αέριο καθώς και να πλοηγηθούν στις πρωτοποριακές και φιλικές υπηρεσίες που έχει υλοποιήσει η Εταιρεία προς όφελος τους.

Επιπλέον, μέσω ειδικής εφαρμογής, οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μπορούν να δουν το οικονομικό τους όφελος, εφόσον αλλάξουν προμηθευτή και έρθουν στην ELPEDISON καθώς και να γίνουν πελάτες ELPEDISON, με ιδιαίτερα απλό και γρήγορο τρόπο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Νίκος Ζαχαριάδης, «με την παραγωγή στα δύο εργοστάσιά της, στη Θεσσαλονίκη και Θίσβη, η ELPEDISON καλύπτει το 5% της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας μας. Επίσης διαχειρίζεται το 10% της εγχώριας κατανάλωσης Φυσικού αερίου. Πρώτο μέλημά μας όμως είναι η φροντίδα των πελατών μας. Έχοντας σαν αρχή να εξυπηρετούμε τον πελάτη, όπου κι αν βρίσκεται είμαστε πάντα δίπλα του και τον στηρίζουμε με όλη μας την ενέργεια, προσφέροντας ξεχωριστές και καινοτόμες ενεργειακές λύσεις. Θέλουμε να δημιουργούμε υπεραξία για τους πελάτες μας και να βελτιστοποιούμε την εμπειρία τους, τόσο μέσα από τα προϊόντα που τους προσφέρουμε όσο και μέσα από την ποιοτική και αποτελεσματική εξυπηρέτησή τους». Και όπως τόνισε, κλείνοντας τον χαιρετισμό του, «Η ανταμοιβή μας για την προσπάθεια αυτή είναι η εμπιστοσύνη των πελατών μας. Σήμερα, περισσότεροι από 100.000 πελάτες μάς εμπιστεύονται και τους ευχαριστούμε».

SHARE:

24Media Network