Το super market της νέας εποχής είναι ήδη εδώ

Το super market της νέας εποχής είναι ήδη εδώ
ΑΒ Ψυχικού

To πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα ΑΒ Ψυχικού είναι έτοιμο να μας καλωσορίσει στη νέα ψηφιακή εποχή των super markets.

Οι αγαπημένες μας συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα. Ναι, η βόλτα στο super market είναι για πολλούς από εμάς μια αγαπημένη συνήθεια. Γιατί εκεί κάνουμε τα καθιερωμένα ψώνια της εβδομάδας, αλλά απολαμβάνουμε και μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Δεν αξίζει, λοιπόν, να διανύσεις μια μεγαλύτερη απόσταση για να βρεθείς σε ένα super market πρότυπο, το οποίο ανοίγει το δρόμο σε μια νέα εποχή αγορών; Το AB Ψυχικού, το πρώτο super market της ΑΒ Βασιλόπουλος, με αφορμή τα 50 χρόνια του, αποφάσισε να αλλάξει, για να μας κάνει και εμάς να μην το αλλάζουμε με τίποτα.

Είναι ωραίο να μπορείς να βρεις κυριολεκτικά τα πάντα στο super market σου και να μη χρειάζεται να σταματάς σε ξεχωριστά καταστήματα για τα ψώνια σου, ειδικά αυτές τις εποχές. Κι αυτό ήθελαν να πετύχουν οι άνθρωποι της ΑΒ, ανακαινίζοντας το συγκεκριμένο κατάστημα και γεμίζοντάς το με φρέσκιες ιδέες, αλλά και ψηφιακές υπηρεσίες, έτοιμες να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Το νέο κρεοπωλείο του ΑΒ Ψυχικού www.dkartstudio.gr

πό τις καλύτερες ‘προσθήκες’ του καταστήματος είναι τα τέσσερα νέα τμήματα που θα βρεις μέσα σε αυτό και θα σε κάνουν να τα λατρέψεις. Πρώτο και καλύτερο το Grab & Go, το οποίο βρίσκεται στην είσοδο και σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι όταν βρίσκεσαι στο τρέξιμο. Snacks, sandwich, έτοιμα γεύματα, απολαυστικό καφέ, αλλά και φρέσκους χυμούς, που ετοιμάζονται μπροστά σου.

Για τους λάτρεις των τυριών και δη των πιο σπάνιων γεύσεων από όλο τον κόσμο, η La Fromagerie αποτελεί πλέον το ιδανικό σημείο. Εκεί υπάρχουν ειδικοί, οι οποίοι θα σε μυήσουν στον μαγικό κόσμο του τυριού και την τέχνη της τυροκομίας, ενώ θα προτείνουν και τους κατάλληλους συνδυασμούς για κάθε τυρί.

Κοντά στη La Fromagerie, υπάρχει το Sushi Bar, ένας έξτρα λόγος να αγαπήσεις το sushi. Θα δοκιμάσεις ιδιαίτερες γεύσεις και θα το δεις να παρασκευάζεται μπροστά στα μάτια σου. Δεν γίνεται να αντισταθείς στον πειρασμό να αγοράσεις για το σπίτι.

Η Armonia, στο κατάστημα ΑΒ Ψυχικού www.dkartstudio.gr

Στο -1 του ανακαινισμένου καταστήματος του ΑΒ Ψυχικού θα βρεις και την απόλυτη Armonia. Μια πληθώρα υγιεινών επιλογών όπως βιολογικά προϊόντα, προϊόντα ειδικής διατροφής, επιλογές για vegans, προϊόντα χωρίς γλουτένη, με χαμηλά λιπαρά, με υψηλή πρωτεΐνη, χωρίς ζάχαρη. Και στον πρώτο όροφο το τμήμα Armonia έχει τη δική του θέση, με προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και φυτικά καλλυντικά.

Μην ξεχάσεις φυσικά να κάνεις και μια βόλτα από την περίφημη κάβα στο -1 του καταστήματος, για να ανακαλύψεις σπάνιες και βραβευμένες ετικέτες από όλον τον κόσμο, αλλά και μια σειρά εκλεκτών οίνων από μικρούς παραγωγούς της χώρας.

Η ανακαινισμένη κάβα του ΑΒ Ψυχικού www.dkartstudio.gr


Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά τα νέα δεδομένα που προσφέρει το συγκεκριμένο κατάστημα. Η εξυπηρέτηση του καταναλωτή γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη από ποτέ, χάρη στις νέες ψηφιακές υπηρεσίες του ΑΒ Ψυχικού.

Η ΑΒ απαντώντας στις ανάγκες και τις προκλήσεις της εποχής ‘καταργεί’ τις ουρές αναμονής, καθώς με το μηχανισμό για σειρά προτεραιότητας που υπάρχει στα ψηφιακά κιόσκια του ΑΒ Ψυχικού, γλυτώνεις την ουρά σε τυριά, αλλαντικά και κρέας .Παράλληλα, στο κατάστημα υπάρχουν και ψηφιακές οθόνες, στις οποίες μπορείς να βρεις πληροφορίες για προσφορές ή νέα προϊόντα της ΑΒ.

Τέλος, αν δεν θες να περιμένεις ούτε λεπτό για να πληρώσεις τις αγορές σου, τα αυτόματα ταμεία σε περιμένουν, για να συμπληρώσουν την απόλυτη αγοραστική εμπειρία. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα κατάστημα super market;

Ανακαλύψτε κι εσείς το ΑΒ Ψυχικού εδώ. (Κηφησίας 228, Νέο Ψυχικό)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα