Tourism Awards 2020: Την Τετάρτη 3 Ιουνίου θα ανακοινωθούν οι νικητές

Tourism Awards 2020: Την Τετάρτη 3 Ιουνίου θα ανακοινωθούν οι νικητές

Την ερχόμενη Τετάρτη, 3 Ιουνίου θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα των φετινών Tourism Awards μέσα από ένα microsite που στήνεται ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Σε μία εβδομάδα από σήμερα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των φετινών Tourism Awards. Τα βραβεία-θεσμός του ελληνικού τουρισμού προσαρμόζουν την έβδομή τους συνεχή διοργάνωση στις ιδιαιτερότητες της συγκυρίας. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει μέσω microsite στο οποίο θα αναρτηθούν πληροφορίες και φωτογραφίες από όλα τα έργα που βραβεύονται καθώς και βίντεο-δηλώσεις των νικητών, του Υπουργού Τουρισμού και εκπροσώπων θεσμικών φορέων.

Στις δύσκολες στιγμές που διανύει ο τουρισμός παγκοσμίως, οι φετινοί νικητές των Tourism Awards αποτελούν νησίδες αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα. Με περισσότερες από 150 βίντεοδηλώσεις νικητών και ανθρώπων του τουρισμού, το microsite των νικητών ανοίγει έναν διάλογο αισιοδοξίας μεταξύ των πρωτοπόρων του κλάδου. Επιπλέον, την στιγμή ακριβώς που ανοίγει η φετινή σεζόν, αποτελεί μία πλατφόρμα ικανή να επηρεάσει τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών για υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι νικητές των 14 βραβείων Platinum που θα αποσπάσουν οι κορυφαίοι κάθε μίας από τις ισάριθμες ενότητες της διοργάνωσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version