Τουρισμός: Θα αργήσουμε να δούμε Βρετανούς - Πότε ανοίγει η TUI Αγγλίας για Ελλάδα

Τουρίστες από τη Μεγάλη Βρετανία φτάνουν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Από τις 26 Ιουνίου η TUI Αγγλίας θα έρθει στην Ελλάδα, διότι έχει επιδοτηθεί από την κυβέρνηση της Αγγλίας και δεν θέλει να χάσει χρήματα.

Ξεκινάμε με το δεδομένο ότι η Αγγλία είναι η δεύτερη τουριστική αγορά της Ελλάδας κι αυτό την καθιστά άκρως σημαντική για την τουριστική χρονιά.

Επίσης, δεδομένο είναι ότι μέχρι τις 12 Ιουνίου, η TUI Αγγλίας έχει ακυρώσει τα τουριστικά της πακέτα σε Κρήτη (Χανιά), Χαλκιδική, Κεφαλονιά, Πρέβεζα, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θάσο και Ζάκυνθο, κι αυτό διότι η Ελλάδα είναι για τη Μ. Βρετανία, στην πορτοκαλί ζώνη, κάτι που σημαίνει ότι όποιος ταξιδέψει στη χώρα μας, επιστρέφοντας στη Μ. Βρετανία, θα πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα, κάτι που δεν επιθυμούν οι Βρετανοί.

Ως εκ τούτου, αναμένουμε την αναθεώρηση του χάρτη με τις ζώνες και πιθανότατα, επειδή η Ελλάδα προχωρά με θαυμαστό ρυθμό τους εμβολιασμούς και χτίζει τείχος ανοσίας, από τις 26 Ιουνίου η TUI Αγγλίας θα έρθει στην Ελλάδα, διότι έχει επιδοτηθεί από την κυβέρνηση της Αγγλίας και δεν θέλει να χάσει χρήματα, κάτι που σημαίνει ότι σύντομα η κυβέρνηση θα αλλάξει… χρώμα στην Ελλάδα.

Αξίζει, δε, να σημειώσουμε, ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από την Αγγλία για τουρισμό στην Ελλάδα, ενώ με εντυπωσιακούς ρυθμούς οι υπόλοιπες TUI ανά την Ευρώπη (όπως της Γερμανίας), έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση.

Καταλήγοντας, και φέτος ισχύει αυτό που από πέρυσι ξεκίνησε, ότι δεν υπάρχουν συμβόλαια με ρήτρες, μεταξύ τουριστικών οργανισμών και πρακτόρων και ξενοδόχων. Όλα θα γίνουν last minute, με οτιδήποτε συνεπάγεται αυτό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεγάλη Βρετανία, Τουρισμός
SHARE:

24Media Network