Φαντάροι στην Πάτρα έκαναν ληστείες στις εξόδους τους

Φαντάροι στην Πάτρα έκαναν ληστείες στις εξόδους τους

Τέσσερις φαντάροι στην Πάτρα είχαν κάνει τουλάχιστον 9 ληστείες σε καταστήματα της πόλης. Συνελήφθησαν μετά το τελευταίο "χτύπημα", κατά το οποίο πυροβόλησαν στο πόδι πολίτη

Στα χνάρια εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία μάλιστα συμμετείχαν φαντάροι, έφτασε η αστυνομία στην Πάτρα μετά από ληστεία που έγινε σε σούπερ μάρκετ το βράδυ της Παρασκευής (20/12), με τραυματία έναν πολίτη.

Οι αρχές στη σύλληψη πέντε ατόμων. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι τέσσερις από τους συλληφθέντες, ηλικίας 21 ετών, είναι φαντάροι σε στρατόπεδο της Πάτρας και σύμφωνα με πληροφορίες, στις εξόδους τους επιδίδονταν σε ληστείες. Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί εννέα ληστείες σε καταστήματα της πόλης, οι οποίες έγιναν από Παρασκευή μέχρι και Κυριακή.

Η αντίστροφη μέτρηση για την σπείρα ξεκίνησε μετά την τελευταία ληστεία σε σούπερ μάρκετ. Ένας νεαρός μπήκε στο κατάστημα, απείλησε με πιστόλι την υπεύθυνη, χτυπώντας την στο κεφάλι με αυτό και πήρε τις εισπράξεις, που έφταναν στο ποσό των 3.800 ευρώ.

Ο ίδιος μάλιστα δεν δίστασε να πυροβολήσει στο πόδι έναν πολίτη, ο οποίος επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει. Ο 57χρονος τραυματίστηκε ελαφρώς στο πόδι, ωστόσο η κίνηση του ήταν καταλυτική, καθώς καθυστέρηση αρκετά τον νεαρό, με αποτέλεσμα να προλάβει η ΕΛ.ΑΣ. να επέμβει. Λίγες ώρες αργότερα οι αρχές πέρασαν χειροπέδες και στους συνεργούς του.

Πληροφορίες από thebest.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα