ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Χάπια ιωδίου

Χάπια Ιωδίου: Δεν κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά με ένδειξη προφύλαξης από ραδιενέργεια

Τα σκευάσματα ιωδίου, που κυκλοφορούν στην Ελλάδα ως συμπληρώματα διατροφής, έχουν χαμηλότερη περιεκτικότητα σε ιώδιο από αυτή που πρέπει να χορηγηθεί σε περίπτωση ραδιενεργού ατυχήματος

Χριστουγεννιάτικο στιγμιότυπο

Νέα μέτρα: Σύσταση για τεστ πριν από κάθε κοινωνική εκδήλωση τις γιορτές

Τη διενέργεια τεστ πριν από κάθε κοινωνική εκδήλωση την περίοδο των εορτών, συνέστησε στο πλαίσιο των νέων μέτρων ο Θάνος Πλεύρης. Δύο δωρεάν self test διατίθενται στους πολίτες.

Rapid test σε φαρμακείο

Ιδιοκτήτης φαρμακείου έβγαζε ψευδείς βεβαιώσεις "rapid" για ανεμβολίαστους ενστόλους και ιδιώτες

Συνελήφθησαν ο διοικητής Αστυνομικού Τμήματος περιοχής της Ορεστιάδας, δύο στρατιωτικοί και επτά ιδιώτες, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη 11 άτομα, επίσης ένστολοι και ιδιώτες

Πολίτες στην Ερμού, εν μέσω πανδημίας

Νέα Μέτρα: Τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων

Τι αλλάζει για τους ανεμβολίαστους από την ερχόμενη Δευτέρα 22/11, σύμφωνα με τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας. Αλλαγή ωραρίου σε χώρους εργασίας και λιανεμπόριο.

Κόσμος περιμένει στην ουρά έξω από κατάστημα λιανεμπορίου

Νέα μέτρα: Από 07:00 έως 09:30 η άφιξη στους χώρους εργασίας - Αλλαγή ωραρίου στο λιανεμπόριο

Σε διευκρινίσεις για τα νέα μέτρα για ανεμβολίαστους, που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, προχώρησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Τι ανακοινώθηκε για την άφιξη στους χώρους εργασίας και το λιανεμπόριο.

Explainer video: Πώς το φαρμακείο της γειτονιάς εξελίχθηκε σε φαρμακείο όλης της Ελλάδας

Ο Γεράσιμος Τριανταφυλλάς, Founder & CEO του ηλεκτρονικού φαρμακείου "ofarmakopoiosmou.gr" και η CMO, Κατερίνα Καραντώνη μάς εξηγούν πώς το brand έγραψε τη νέα σελίδα του σύγχρονου φαρμακευτικού e-commerce.

Διανομή self test σε φαρμακείο της Αθήνας.

Self test: Παράταση δύο μηνών για διάθεση από τα φαρμακεία ζητά το Υπ. Υγείας

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, ο οποίος θα συνεδριάσει για να αποφασίσει σχετικά με την πρόταση του υπουργείου.

Διανομή self test

Self test - Εμβόλια: Φαρμακοποιοί στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

Self test και ραντεβού για εμβολιασμό έχουν αυξήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον όγκο δουλειάς των φαρμακοποιών οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν και τη δυσπιστία πολιτών απέναντι στα εμβόλια ή τη ζήτηση self test από άτομα που δεν τα δικαιούνται δωρεάν.

Μητσοτάκης: Σε φαρμακείο με την κόρη του για να προμηθευτούν self-test

Μητσοτάκης: Σε φαρμακείο με την κόρη του για να προμηθευτούν self-test

Επίσκεψη σε φαρμακείο της Καλλιθέας πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την κόρη του, Δάφνη. Ο διάλογος με τον φαρμακοποιό και οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού για τα self-tests.