Φοιτητής απειλούσε με βιαιοπραγίες το πανεπιστήμιο Πειραιά που σπουδάζει

Φοιτητής απειλούσε με βιαιοπραγίες το πανεπιστήμιο Πειραιά που σπουδάζει

Δημόσια αλλά και μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης δεχόταν απειλές για βιαιοπραγίες κατά προσώπων και πραγμάτων, το πανεπιστήμιο του Πειραιά. Δράστης αποδείχτηκε ότι ήταν ένας φοιτητής του συγκεκριμένου ιδρύματος

Απειλές για βιαιοπραγίες κατά προσώπων και πραγμάτων δεχόταν συστηματικά το πανεπιστήμιο του Πειραιά, με έναν ημεδαπό φοιτητή βρίσκεται από πίσω. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται την προηγούμενη Παρασκευή, όταν οι πρυτανικές αρχές του συγκεκριμένου ιδρύματος κατήγγειλαν στις αρχές ότι άτομο διατύπωνε δημόσια αλλά και μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, απειλές κατά του πανεπιστημίου.

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ανέλαβε δράση και δεν άργησε να διαπιστώσει ότι υπεύθυνος ήταν φοιτητής, που σπουδάζει στο εν λόγω ίδρυμα.

Το ψηφιακό υλικό που συγκεντρώθηκε και η καταγγελία τέθηκαν υπόψιν της εισαγγελίας Πρωτοδικών, η οποία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Στο πλαίσιο αυτό, έγινε έρευνα στο σπίτι του φοιτητή και το υλικό που συλλέχτηκε, υποβλήθηκε στους αρμόδιους.

SHARE:

24Media Network