Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Στο μεταξύ, καθαρίζουμε το αβοκάντο, και ρίχνουμε την «ψίχα» του σε ένα μπολ μαζί με το σκόρδο, το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο.
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στο τέλος, προσθέτουμε και 1/2 φλ. από το νερό που βράζουν τα μακαρόνια σου και ξαναχτυπάμε.
Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ TASTYDAY.GR