Για ασελγείς πράξεις σε βάρος μαθήτριας κατηγορείται διευθυντής σχολείου

Για ασελγείς πράξεις σε βάρος μαθήτριας κατηγορείται διευθυντής σχολείου

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος διευθυντή σχολείου της Ρόδου, για ασελγείς πράξεις σε ανήλικη μαθήτρια

Για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης μαθήτριας κατηγορείται 55χρονος διευθυντής σχολείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε βάρος του οποίου ήδη, με αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα ανηλίκων κ. Κωνσταντίνου Μπούτσικου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Την υπόθεση για την οποία ο εισαγγελέας Ρόδου εξέδωσε ήδη ένταλμα σύλληψης, έχει εκτενές ρεπορτάζ, η Ροδιακή στο φύλλο της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ιστορία για την 14χρονη κοπέλα με τον διευθυντή του σχολείου στο οποίο φοιτά, φέρεται να ξεκίνησε από το τέλος του 2012.

Όπως και η ίδια έχει καταγγείλει ο 55χρονος άρχισε να της μιλάει με γλυκόλογα (όπως μωρό μου κ.α) όταν της απηύθυνε το λόγο, ενώ με τον καιρό προχώρησε και σε πιο τολμηρές εκφράσεις και ερωτήσεις που αφορούσαν ακόμη και τα εσώρουχα της ανήλικης κοπέλας.

Βάση των ίδιων πληροφοριών ο διευθυντής προέβη και σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 14χρονης και μάλιστα την ώρα που βρισκόταν στο χώρο του σχολείου.

Σε κάθε περίπτωση, η τοπική κοινωνία στην οποία ήδη έχει γίνει γνωστό το περιστατικό έχει συγκλονιστεί και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η κατάθεση των απόψεων για την υπόθεση του ίδιου του 55χρονου, ο οποίος μετά την σύλληψη του θα προσαχθεί στην ανακρίτρια Ρόδου για να απολογηθεί.

Πηγή: rodiaki.gr

SHARE:

24Media Network