Έλενα Ακρίτα - The Podcast: Η νύχτα του Λεξ, οι Άγριες Μέλισσες, ο Αδαμαντίδης και οι φωτιές που δεν υπάρχουν

Έλενα Ακρίτα - The Podcast: Η νύχτα του Λεξ, οι Άγριες Μέλισσες, ο Αδαμαντίδης και οι φωτιές που δεν υπάρχουν
ANT1 TV, PAPADAKIS PRESS, YOUTUBE/LEX OFFICIAL - 24 MEDIA LAB

Η Έλενα Ακρίτα στο 38 επεισόδιο του Podcast, ασχολείται με το φαινόμενο Λεξ, αναρωτιέται πού χάθηκαν οι φωτιές στα δελτία ειδήσεων και αποχαιρετά όπως πρέπει τις Άγριες Μέλισσες.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 38ο επεισόδιο του Podcast:

Δεν υπάρχουν πυρκαγιές. Αυτό καταλαβαίνω εγώ όταν το βράδυ, ενώ φλέγεται το σύμπαν στην Ελλάδα, κάθεσαι να ακούσεις ειδήσεις με την εξής θεματολογία "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν".

Η γενιά μου δεν καταλαβαίνει τον Λεξ, γι'αυτό προτιμώ να μιλήσει ένα κορίτσι 20 χρονών που έζησε μια εμπειρία 25.000 ατόμων. Ο στίχος που ήρθε στο μυαλό μου είναι το "σαν φωτοβολίδα μέσα στη νύχτα σκάει". Σαν φωτοβολίδα έσκασε οργή, η αλήθεια και η ειλικρίνεια.

Αυτή ειναι η εβδομάδα που εμείς οι φανατικοί αποχαιρετούμε τις Άγριες Μέλισσες. Μια σειρά αλλιώτικη από τις άλλες. Πιστεύω ότι είναι τόσο μεγάλο τηλεοπτικό γεγονός, που θα μπορούμε να λέμε ότι τα καθημερινά σήριαλ ήταν πριν και μετά από αυτές.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν μας τα λέει καθόλου καλά. Όταν κατά καιρούς είχε μπλεξίματα με τον τζόγο, ομολογώ ότι τον έβλεπα με επιείκεια. Αν όμως κάποιος φέρεται να είναι κακοποιητής, αυτό αλλάζει πάρα πολύ το παιχνίδι στη σκακιέρα.

Υπήρξαν χυδαία και απαράδεκτα σχόλια με αφορμή τον θάνατο της σπουδαίας Ντίνας Κώνστα, επειδή είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν ήθελε γάμους και παιδιά. Δικαιωμά της. Όταν γνώριζες την Ντίνα Κώνστα, δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την πληθωρική Ντένη Μαρκορά. Ήταν απρόσιτη, αλλά πάρα πολύ ευγενική.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έλενα Ακρίτα Podcast, Έλενα Ακρίτα
SHARE:

24Media Network