Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Ο Γιώργος Τράγκας και το έγκλημα που δεν θα ξεπεράσει το Ράδιο Αρβύλα

Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Ο Γιώργος Τράγκας και το έγκλημα που δεν θα ξεπεράσει το Ράδιο Αρβύλα

Η Έλενα Ακρίτα στο 9ο επεισόδιο του Podcast μιλά για τον πανέξυπνο Τράγκα που δυστυχώς έπεσε στην παγίδα των αρνητών. Σχολιάζει το έγκλημα του Στ. Παναγιωτόπουλου, προβλέπει ότι το Ράδιο Αρβύλα δεν θα το "αντέξει" και στέλνει ένα μήνυμα αγάπης στον Πύρρο Δήμα.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Το Podcast της Έλενας Ακρίτα

Αυτή την εβδομάδα η Έλενα Ακρίτα αποχαιρετά τον Γιώργο Τράγκα και απορεί για το πώς ένας τόσο έξυπνος άνθρωπος έπεσε στην παγίδα των αρνητών. Εκτιμά ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν θα συνέλθουν από το έγκλημα του Στάθη Παναγιωτόπουλου και μας καλεί να αφήσουμε τον Πύρρο Δήμα, να συνεχίσει τη ζωή του όπως θέλει και όπως του αξίζει.

Τι θα ακούσεις στο 9ο επεισόδιο του Podcast:

Ο Γιώργος Τράγκας έπεσε στην παγίδα των αρνητών του εμβολιασμού

Τον έχω γνωρίσει τον Τράγκα. Ήταν ένας πανέξυπνος άνθρωπος. Κρίμα βρε Γιώργο.

Ο Τράγκας ήταν πριν 20 χρόνια το πιο επιδραστικό άτομο στο χώρο της δημοσιογραφίας

Οι αρνητές, είναι φανατικοί ψεκασμένοι ρήτορες, που βρήκαν ένα αμπέλι αφελών ανθρώπων.

Έχω μια φίλη δικηγόρο. Όταν αρρωσταίνω δεν την παίρνω τηλέφωνο. Παίρνω τον γιατρό μου.

Να μην ακούτε τον κάθε πικραμένο, σε θέματα υγείας.

Οι θεματοφύλακες του Συντάγματος είναι το τίποτα. Πάνε και καίνε βιβλία.

Το Ράδιο Αρβύλα δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να επιβιώσει μετά από αυτό που συνέβη με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ειναι σατιρική η εκπομπή και το τραύμα ειναι ανεπούλωτο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για revenge porn, στη συγγνώμη του μίλησε για απερισκεψία. Δεν είναι απερισκεψία, είναι έγκλημα.

Το αν το ήξερε ή δεν το ήξερε ο Κανάκης, το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Και όταν δεν το βάζω προτιμώ να πιστεύω το καλύτερο για τους ανθρώπους και όχι το χειρότερο.

Ο Πύρρος Δήμας 4 χρόνια πόνου για τον χαμό της αγαπημένης του συζύγου, αποφάσισε να δώσει στη ζωή του μια δεύτερη ευκαιρία. Τι πιο όμορφο. Το πώς διαχειρίζεται το ζήτημα δεν μας πέφτει κανένας λόγος.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα