Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Όταν η Βάνα Μπάρμπα συνάντησε τον “δεν μασάμε”

Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Όταν η Βάνα Μπάρμπα συνάντησε τον  “δεν μασάμε”

Η Έλενα Ακρίτα στο 52ο επεισόδιο του Podcast, μιλάει για τα λυμένα προβλήματα του λαού, την καίρια παρέμβαση της Βάνας Μπάρμπα και τον πρωθυπουργό που δεν "μασάει".

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 52ο επεισόδιο του Podcast:

“Δεν μασάμε” λέει ο πρωθυπουργός, που πάει να πει δεν μας νοιάζει για τον λαουτζίκο

Τα προβλήματα της πατρίδας μας τα έλυσε η Βάνα Μπάρμπα και ο πρωθυπουργός. Ας κοιμόμαστε ήσυχοι.

Η Βάνα Μπάρμπα είναι μια πολύ όμορφη ηθοποιός με μια αδιάφορη καριέρα.

Με τις υποκλοπές άρχισαν να λέγονται διάφορα για την ιδιωτική ζωή πολιτικών. Να μην πέφτουμε στο κουτσομπολιό σαν τα κοράκια.

Ο Άκης Πάνου έγραψε το πιο συγκλονιστικό τραγούδι χωρισμού που έχω ακούσει. Σκότωσε τον εραστή της κόρης του, πήγε φυλακή και πέθανε κακήν κακώς.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα