Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Τα Τέμπη, ο σεξισμός του Πορτοσάλτε και η καρδιά του Ανδρέα Μικρούτσικου

Διαβάζεται σε 3'
Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Τα Τέμπη, ο σεξισμός του Πορτοσάλτε και η καρδιά του Ανδρέα Μικρούτσικου
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ/INTIME NEWS, Γ.Τ. ΕΡΤ, ΣΚΑΙ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ/24 MEDIA LAB

Η Έλενα Ακρίτα στο 69ο επεισόδιο του Podcast, μιλάει για το δυστύχημα στα Τέμπη, τους δημοσιογράφους που είδαν μια “θυσία” και την ιδιωτικοποίηση του νερού που πάει να περάσει “στη ζούλα”.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 69ο επεισόδιο του Podcast:

-Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει κατηγορηθεί για τα reality. Δεν κρίνω, γιατί έκανα τον Αδύναμο Κρίκο, ένα τοξικό τηλεπαιχνίδι. Ο Ανδρέας σαν άνθρωπος, είναι όμως μια μεγάλη καρδιά αγκινάρα, και γι’ αυτό έμεινε χωρίς λεφτά.

-Όλα τα πλήρωνε ο Μικρούτσικος, και όταν καταστράφηκε οικονομικά τον κατηγορούσαν όσοι τους έδινε λεφτά για να κάνουν διακοπές.

-Ο σεξισμός του Πορτοσάλτε. Είσαι ξανθιά, όμορφη, σέξι, άρα δεν μπορείς να μιλάς για σοβαρά πράγματα, Κατερίνα Καινούργιου. Αυτά είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

-Μιλάει ο Πορτοσάλτε που χαρακτήρισε τα Τέμπη, “θυσία”, για να γίνουν δρόμοι. Η θυσία είναι οικειοθελής πράξη κύριε Άρη μου. Όταν λέτε τέτοια πράγματα, μη ζητάτε και τα ρέστα.

-Ο Μουτσινάς μίλησε για τα Τέμπη. Αποφάσισε να μην πει καλαμπούρια αυτή τη φορά. Και γι’ αυτό μπήκε στο στόχαστρο. Μίλησε μέσα από την καρδιά του και το δικό του “νιώθω” συναντήθηκε με το δικό μας.

-Όλοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα απέναντι στο νερό. Είναι πρωτογενές δημόσιο αγαθό. Η Θάτσερ ξεκίνησε την ιδιωτικοποίηση του νερού. Στο εξωτερικό πετάνε τους ιδιώτες κλωτσηδόν γιατί τελικά έγινε μονοπώλιο.

-Όταν μιλάμε για το νερό μιλάμε για την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας, όχι για τον Μητσοτάκη και την παρέα του. Αυτά τα πράγματα είναι ιερά.

-Ένα τεράστιο “το μαζί και τα μάτια μας” έχει γίνει η ίδια η ζωή μας. Μαζί φωνάζουμε για το δίκιο μας και το δίκιο των άλλων.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα