Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Το πρωινάδικο των φυλακών, ο Καβάκος και ο Ζελένσκι που βρήκε και τα έκανε

Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Το πρωινάδικο των φυλακών, ο Καβάκος και ο Ζελένσκι που βρήκε και τα έκανε
INTIME NEWS, AP PHOTO - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ/24 MEDIA LAB

Η Έλενα Ακρίτα στο 26ο επεισόδιο του Podcast, μιλάει για την κανονικοποίηση των κακούργων μέσα από την life style προσέγγιση, για το ατόπημα του Ζελένσκι στη Βουλή και τον Λεωνίδα Καβάκο, που δεν νιώθει καθόλου περήφανος για... μας.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 26ο επεισόδιο του Podcast:

Πώς γίνεται να ξυπνάς ένα πρωί και να βλέπεις να σκάβουν μπροστά στα μάτια σου τάφους μικρών παιδιών. Πώς γίνεται να βλέπεις κάμερες να πλησιάζουν όλο και πιο πολύ τον τάφο του παιδιού που φέρεται να δολοφονήθηκε. Πώς το αντέχει η ανθρωπιά μας;

Δεν είναι πρωινάδικο οι φυλακές. Πρέπει να ξεσηκωθούμε και να βάλουμε ένα στοπ σε αυτή την κατάσταση. Όσο κάνουν νούμερα τηλεθέασης με αίσχη δεν θα ιδρώσει το αυτι τους.

Ήρθε ο Ζελένσκι και έβαλε μέσα στο ιερό ελληνικό κοινοβούλιο, τον αζοφικό μέσω βίντεο να περνάει μηνύματα. Το έκαναν αυτό μόνο σε μας γιατί εδώ του παίρνει. Δεν θα τολμούσε να το κάνει σε μια πιο σοβαρή χώρα.

Ο Πούτιν μου γυρίζει τα άντερα. Δεν ξέρω αν έρθει η Ζαχάροβα να μου κουνήσει το δάχτυλο. Παίρνω το μέρος των νεκρών και των κυνηγημένων και όλων των λαών που η ζωή τους έχει στερήσει το σπιτικό τους.

Θεωρώ τον Καβάκο έναν γίγαντα της μουσικής. Τον παρακολουθώ όπου και αν είναι. Είμαι περήφανη που τον έχουμε και γι’αυτο με στενοχωρεί που ο ίδιος δεν είναι περήφανος για μας. Στους μεγάλους καλλιτέχνες όμως δεν κάνουμε cancel έτσι απλά.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα