Η εμπιστοσύνη μένει, η εμπειρία αλλάζει

Διαβάζεται σε 3'
Η εμπιστοσύνη μένει, η εμπειρία αλλάζει
Το νέο NEWS 24/7 είναι εδώ! NEWS 24/7

Το νέο NEWS 24/7 είναι εδώ. Στόχος μας να σας προσφέρουμε μια εντελώς νέα εμπειρία, παραμένοντας πιστοί στις αρχές μας και ενισχύοντας τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει μαζί σας εδώ και 16 χρόνια.

Η δημιουργία και η διατήρηση μιας σχέσης εμπιστοσύνης στη δημοσιογραφία, όπως και στη ζωή, είναι ένας αγώνας που κάθε μέρα ξεκινάει από την αρχή. Δύσκολα χτίζεται, εύκολα μπορεί να χαθεί.

Η σημερινή μέρα είναι σημαντική για όλους εμάς στο NEWS 24/7, καθώς μετά από πολλά χρόνια προχωράμε σε μια ριζική αλλαγή εμφάνισης, με στόχο την καλύτερη εμπειρία για παλιούς και νεότερους αναγνώστες, συνοδοιπόρους μιας διαδρομής που μετρά 16 χρόνια.

Το NEWS 24/7 αλλάζει όψη, αλλά ο καθημερινός στόχος όλων των δημοσιογράφων του παραμένει ο ίδιος: να ενημερώνουμε ψύχραιμα, να βασιζόμαστε στα στοιχεία του ρεπορτάζ, να έχουμε άποψη και να έχουμε το προνόμιο της εμπιστοσύνης ακόμα και όσων διαφωνούν με την οπτική μας.

Η εμπιστοσύνη παραμένει η λέξη κλειδί.

Όταν ξεκινούσε αυτό το δημοσιογραφικό ταξίδι τον μακρινό Ιούνιο του 2007, σίγουρα ακόμα και με την άγνοια και το υγιές θράσος της νεότητας, δεν θα μπορούσα ποτέ να προβλέψω ότι το 2023, το NEWS 24/7 θα είχε τη δυνατότητα να απευθύνεται στο μαζικό κοινό και να έχει τη θέση, που έχει κατακτήσει στη δημόσια σφαίρα.

Ήταν άλλωστε και το όνομά του εκείνα τα πρώτα χρόνια, πριν γίνει ευρέως γνωστό, που δεν βοηθούσε. Ένας πρώην υπουργός πρόσφατα με ρώτησε αν το 24/7 παραπέμπει στην… αποκατάσταση της Δημοκρατίας (όχι, αλλά θα έπρεπε να το είχαμε σκεφτεί νωρίτερα).

Σίγουρα δεν μπορούσα, όπως όλοι μας, να φανταστούμε τι θα ζούσαμε από το 2007 μέχρι σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Ούτε ως σενάριο ταινίας δεν θα το δεχόμασταν.

Η Ελλάδα άλλαξε, ο κόσμος άλλαξε και η δημοσιογραφία βεβαίως άλλαξε. Οι αλλεπάλληλες κρίσεις έφεραν στη διαδικτυακή δημοσιογραφία, έμπειρους συναδέλφους. Εμείς τους μάθαμε τον ψηφιακό κόσμο και εκείνοι έφεραν μαζί τους εμπειρία και αρχές απαραίτητες για την εξέλιξη των αμιγώς διαδικτυακών ΜΜΕ.

Το αποτέλεσμα ήταν το NEWS 24/7 να προσπαθεί να συνδυάζει τις διαχρονικές αξίες της έντυπης δημοσιογραφίας με τις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής.

Αυτό θα συνεχίσει να κάνει και ευελπιστούμε ότι η νέα του εμφάνιση και οι νέες δυνατότητες θα μας δώσουν την ευκαιρία να παρουσιάσουμε καλύτερα τη δουλειά μας.

Με στόχο να ενισχύσουμε την σχέση εμπιστοσύνης με όλους εσάς, παραμένουμε προσηλωμένοι στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου, την λεπτό προς λεπτό ενημέρωση, την υψηλή αισθητική, τη διαφορετική προσέγγιση, τα πρωτογενή ρεπορτάζ και αφιερώματα (Magazine) , την παραγωγή βίντεο (24Media Lab) και σειρών Podcast.Τα ξέρετε, τα “μοιράζεστε” κι εσείς μαζί μας (Social Media).

Έχουμε ως πυξίδα μας τον σεβασμό στην αλήθεια, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θέλουμε να είμαστε η φωνή των προοδευτικών ανθρώπων και να αναδεικνύουμε θέματα που απασχολούν όλες τις κοινωνικές ομάδες και γι’ αυτό θα δίνουμε το “παρών” σε όλα τα μεγάλα γεγονότα.

Με τον ανασχεδιασμό του NEWS 24/7, φιλοδοξούμε να σας προσφέρουμε μια εντελώς νέα εμπειρία, παραμένοντας πιστοί στις αρχές μας και ενισχύοντας τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με όλους εσάς αυτά τα 16 χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα