Αφή Ολυμπιακής Φλόγας και Γλυπτά του Παρθενώνα

Αφή Ολυμπιακής Φλόγας και Γλυπτά του Παρθενώνα
INTIME SPORTS

Διαβάστε για το αν πρέπει να συσχετιστεί η παράδοση της ολυμπιακής με τα γλυπτά του Παρθενών

Είδα ένα φιλμάκι στο you tube του κ. Αλέξη Μανθεάκη που αφορά την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Συμφωνώ με τα λεγόμενα του κ. Μανθεάκη, αλλά διαφωνώ κάθετα, με το, να εκμεταλλεύεται κανείς συγκεκριμένες συγκυρίες για να πετύχει τον σκοπό του.

Το φιλμάκι συσχετίζει την παράδοση της φλόγας με την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Ναι, τα Γλυπτά πρέπει να γυρίσουν, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία πια, έχουμε ένα εκπληκτικό μουσείο και η θέσης τους είναι εκεί.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μεταφέρουν ένα άλλο μήνυμα, είναι οι διαχρονικοί και οικουμενικοί πρέσβεις μας και δεν έχουμε το δικαίωμα, να δημιουργούμαι εμπόδια όπως πορείες, διαμαρτυρίες κ.ο.κ. με αρνητικές συνέπειες στην εικόνα και τον τουρισμό μας.

Μπορούμε να κάνουμε πορείες και διαμαρτυρίες αλλά ΟΧΙ ΤΩΡΑ.

ΤΩΡΑ, χρέος μας είναι να διαφυλάξουμε και να διαδώσουμε το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων, και μετά ας οργανωθούμε σωστά για την επιστροφή των ΓΛΥΠΤΩΝ.

* Η Ζωή Καραπαναγιώτη σπούδασε Διακόσμηση εσωτερικών χώρων και ζωγραφική. Επί 13 χρόνια ήταν επικεφαλής του εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο ΛΥ-ΚΑΒΗΤΤΟΣ» με έντονη δράση στα κοινά με την τοπική αυτοδιοί-κηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα