57ο Λύκειο Αθηνών: Οι μαθητές μετέτρεψαν τα σκαλιά σε.. βιβλία

57ο Λύκειο Αθηνών: Οι μαθητές μετέτρεψαν τα σκαλιά σε.. βιβλία
Facebook (57ο Γενικό Λύκειο Αθήνας)

Οι μαθητές του 57ου Λυκείου Αθηνών αποφάσισαν να αξιοποιήσουν τον ελεύθερό τους χρόνο δημιουργικά. Πήραν πινέλα και μετέτρεψαν τα σκαλιά του σχολείου τους σε διαχρονικά και κλασικά βιβλία. Γιατί η γνώση είναι το όπλο μας!

Μετά από σχεδόν πέντε μήνες τηλεκπαίδευσης τη Δευτέρα 12 Απριλίου οι μαθητές του Λυκείου της χώρας επέστρεψαν στα θρανία, με τους μαθητές ειδικά της τρίτης λυκείου να μπαίνουν στην τελική ευθεία για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Μπορεί η αντίστροφη μέτρηση για τις πανελλαδικές εξετάσεις να φτάνει απειλητικά στο τέλος της, μπορεί η πραγματικότητα που βιώνουν οι μαθητές του Λυκείου τον τελευταίο καιρό να είναι αρκετά δύσκολη, ωστόσο πράξεις έκφρασης αισιοδοξίας και ελπίδας είναι πάντα ευπρόσδεκτες.

Όπως μετέδωσε το 57ο Λύκειο μέσω των social media, οι μαθητές αξιοποίησαν με τον δικό τους τρόπο τις διακοπές επιλέγοντας να πάρουν πινέλα και να μετατρέψουν τις σκάλες του σχολείου τους ..σε βιβλία!

Έτσι λοιπόν διάφορα κλασικά βιβλία όπως το 1984 του Όργουελ, το “Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια” της Harper Lee, η Φόνισσα του Παπαδιαμάντη, η Πολιτεία του Πλάτωνα και άλλα πολλά σπουδαία και διαχρονικά βιβλία, κοσμούν τις εγκαταστάσεις του εν λόγω Λυκείου. Γιατί η γνώση είναι το όπλο μας!

Απολαύστε το:

Facebook (57ο Γενικό Λύκειο Αθήνας)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα