Αιωνόβια βετεράνος Β’ Παγκοσμίου Πολέμου γιόρτασε κάνοντας Skydiving

Αιωνόβια βετεράνος Β’ Παγκοσμίου Πολέμου γιόρτασε κάνοντας Skydiving
Η 102χρονη βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου που γιόρτασε κάνοντας Skydiving facebook Skydive Baltimore

Βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ετών... 102, παρά τις τιμητικές διακρίσεις που έχει πετύχει στην διάρκεια της ζωής της, ένιωσε ολοκληρωμένη όταν πραγματοποίησε το όνειρό της: να κάνει skydiving.

Για την Πρώτη Υπολοχαγό Βίβιαν Μίλι Μπέιλι, η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός!

Πράγματι, σύμφωνα με το People, η 102χρονη βετεράνος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου το απέδειξε πρόσφατα όταν πραγματοποίησε ένα από τα όνειρά της κάνοντας “άλμα με αλεξίπτωτο” στο Μέριλαντ των ΗΠΑ.

Σε μια ανάρτηση στη σελίδα τους στο Facebook, το Skydive Baltimore γιόρτασε το συναρπαστικό επίτευγμα της 102χρονης Bailey, το οποίο σημείωσαν ότι ήταν ένας μακροχρόνιος στόχος της.

“Η 102χρονη βετεράνος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, Αρχηγός Βίβιαν Μίλι Μπέιλι, η οποία τιμήθηκε από δύο προέδρους, είχε μια επιθυμία: να κάνει ένα άλμα με αλεξίπτωτο, όπως έκανε ο πρόεδρος Τζορτζ Μπους όταν έκλεινε τα 75, 80, 85 και 90” σημείωσε η επιχείρηση που ανέλαβε να εκπληρώσει το όνειρό της.

Η θαρραλέα Μπέιλι κατενθουσιάστηκε. “Κάποια στιγμή που πέφταμε στον αέρα, ένιωθα ότι ήμουν μόνη μου”, είπε. “Σκέφτηκα, Πού πήγε ο αλεξιπτωτιστής;”

Το επίτευγμα ήταν μια ακόμα αξέχαστη στιγμή σε μια ήδη συναρπαστική ζωή.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version