Η ΝΝ Ηellas αγκαλιάζει τα νησιά της Δωδεκανήσου

Η ΝΝ Ηellas αγκαλιάζει τα νησιά της Δωδεκανήσου

Η ΝΝ Ηellas βρίσκεται κοντά στους κατοίκους νησιών της Δωδεκανήσου όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας τηλεϊατρικής Dr. Online, για τηλεσυνεδρίες μέσω βιντεοκλήσης ή chat

Δύο από τα βασικότερα διδάγματα της πανδημίας ήταν η ανάγκη για ενίσχυση της υγείας και η ορθή χρήση της τεχνολογίας, ως ένα καθημερινό εργαλείο που μπορεί να μας φέρει κοντά ακόμη κι αν είμαστε μακριά.

Η πρόσβαση στην υγεία και η ενίσχυση αυτού του τομέα που δοκιμάστηκε βαθιά, ανέδειξε τη σημασία της πρόληψης, την αξία της ασφάλειας και της φροντίδας για τον συνάνθρωπο.

Η NN Hellas, μένοντας σταθερή στις αρχές και τις αξίες που διέπουν κάθε τομέας δραστηριοποίησής της και κρατώντας τον άνθρωπο σταθερά στο επίκεντρο των ενεργειών της, ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας. Πρόκειται για την εφαρμογή Dr Online, μία διαδικτυακή υπηρεσία, η οποία μπορεί να φέρει “επανάσταση” στον τομέα της υγείας, γεφυρώνοντας την απόσταση και προσφέροντας ευελιξία, αλλά και αμεσότητα στην πρόσβαση σε υπηρεσίες πληροφόρησης υγείας.

Συγκεκριμένα μέσα από την εφαρμογή αυτή, δίνεται η δυνατότητα στους κατοίκους απομακρυσμένων νησιών να έχουν τηλεσυνεδρίες, μέσω βιντεοκλήσης ή chat, με γιατρούς που παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες και είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Αρκεί να κατεβάσουν χωρίς κόστος στο smartphone ή στο tablet τους την εφαρμογή μέσω Google Play ή Apple Store, να κάνουν εγγραφή χρησιμοποιώντας το μοναδικό όνομα και κωδικό που έχουν παραλάβει από υπεύθυνους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και να εισέλθουν σε αυτή επικοινωνώντας με τους γιατρούς που θα τους κατευθύνουν σχετικά με τα ζητήματα υγείας που αντιμετωπίζουν.

Σε περιπτώσεις, δε, που απαιτείται περαιτέρω αξιολόγηση, οι γιατροί συμβουλεύουν τους χρήστες σε ποιον εξειδικευμένο συνάδελφό τους θα πρέπει να απευθυνθούν ή αν είναι απαραίτητο να μεταβούν σε κάποιο νοσοκομείο ή κέντρο υγείας.

Στο πρόγραμμα της ΝΝ Hellas που πραγματοποιείται σε συνεργασία με Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, εντάσσονται όλοι οι κάτοικοι των 15 απομακρυσμένων Δήμων της Δωδεκανήσου που λαμβάνουν υποστήριξη από τις Δομές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καθώς και το σύνολο των κατοίκων των Δήμων Αγαθονησίου, Λειψών, Κάσου, Νισύρου, Μεγίστης (Καστελλόριζο), Τήλου και Χάλκης.

Η NN Hellas, με αυτή την πρωτοποριακή υπηρεσία τηλεϊατρικής αγκαλιάζει ακόμη και τις πιο απομακρυσμένες κοινότητες των Δωδεκανήσων, και ενισχύει την υγεία καλύπτοντας την απόσταση με τη βοήθεια της τεχνολογίας ενώ αποδεικνύει την έμπρακτη δέσμευσή της προς την ελληνική κοινωνία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα