ΒΟΣΤΩΝΗ

Επιχείρηση από τις λίγες: Αστυνομικός έσωσε παγώνι με εφαρμογή smartphone

Παγώνι στη Βοστώνη
Παγώνι στη Βοστώνη BOSTON POLICE DEPARTMENT

Αστυνομικός στη Βοστώνη κατάφερε να πιάσει παγώνι που δραπέτευσε από ζωολογικό κήπο, χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά του

Ευαίσθητο πρόσωπο και ενδιαφέρον για τη φροντίδα των ζώων επέδειξε η αστυνομία και ένας συγκεκριμένος αξιωματικός στη Βοστώνη που χρησιμοποίηση το κινητό του για τη διάσωση ενός παγωνιού.

Όλα έγιναν στην περιοχή Ρόξμπερι, λίγο έξω από ζωολογικό κήπο, από όπου το αρσενικό παγώνι δραπέτευσε και άρχισε να περιπλανιέται στους δρόμους αναζητώντας θηλυκό για να ζευγαρώσει. Ένας πολίτης το εντόπισε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Παγώνι στη Βοστώνη
Παγώνι στη Βοστώνη BOSTON POLICE DEPARTMENT

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και αντίκρισαν ένα πολύ όμορφο αλλά και φοβισμένο παγώνι. Ένας εξ αυτών, σκεπτόμενος ότι αυτή η περίοδος είναι περίοδος αναπαραγωγής χρησιμοποίησε μία ειδική εφαρμογή για να το σώσει και να το επαναφέρει στον ζωολογικό κήπο. Πρόκειται για μία εφαρμογή πτηνών, μέσω της οποίας καλούσε με ήχους θηλυκού το πτηνό για αναπαραγωγή. Κατάφερε να το δελεάσει με αυτόν τον τρόπο, να το φέρει σε μία περιφραγμένη αυλή και στο τέλος να το προσεγγίσει, με την επιχείρησε να ολοκληρώνεται επιτυχώς και το παγώνι να επιστρέφει στον ζωολογικό κήπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βοστώνη, Αστυνομία
SHARE: