Γυναίκα ξαναβρήκε το κλεμμένο αρκουδάκι της με την φωνή της νεκρής μητέρας της

Γυναίκα ξαναβρήκε το κλεμμένο αρκουδάκι της με την φωνή της νεκρής μητέρας της
Η Mara Soriano ξανά με το αρκουδάκι της Twitter Mara Soriano

Όταν δύο άνδρες είδαν το βίντεο ασφαλείας που είχε δημοσιευτεί στο διαδίκτυο και αναγνώρισαν το άτομο που έκλεψε την τσάντα, ζήτησαν πίσω το λούτρινο, το οποίο επέστρεψαν στη νεαρή.

Μια γυναίκα στο Βανκούβερ του Καναδά επανενώθηκε με το κλεμμένο αρκουδάκι της που περιείχε ένα φωνητικό μήνυμα από την αείμνηστη μητέρα της.

Η Mara Soriano μετακόμισε στο Βανκούβερ, όταν μια τσάντα γεμάτη με προσωπικά αντικείμενα κλάπηκε έξω από το φορτηγό που μετέφερε τα αντικείμενα.

Από όλα τα κλοπιμαία, το μόνο πράγμα που η Mara ήθελε πίσω ήταν ένα αρκουδάκι, το οποίο είχε για την ίδια ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, καθώς περιέχει ηχογράφηση τη φωνής της μητέρας της, η οποία πέθανε από καρκίνο το 2019.

“Στο νοσοκομείο η φωνή της ήταν διαφορετική. Πολύ πιο αδύναμη. Όχι η φωνή της μαμάς με την οποία μεγάλωσα. Αυτό το αρκουδάκι είναι η τελευταία ανάμνηση που έχω για την ομιλία της μητέρας μου με την κανονική φωνή της”, δήλωσε η Soriano στο CBC.

H είδηση για το κλεμμένο αρκουδάκι έγινε γρήγορα viral, με τον Καναδό ηθοποιό Ryan Reynolds, να προσφέρει αμοιβή 5.000 $ για την επιστροφή του λούτρινου.

Λίγες μέρες μετά, δύο άνδρες είδαν το βίντεο ασφαλείας που είχε δημοσιευτεί στο διαδίκτυο και αναγνώρισαν το άτομο που έκλεψε την τσάντα. Οι δύο άνδρες βρήκαν τον δράστη και του ζήτησαν πίσω το αρκουδάκι, το οποίο έπειτα επέστρεψαν στη νεαρή.

Η Mara, χαρούμενη πια με την επιστροφή του λούτρινου, δήλωσε ότι στον γάμο της, που έχει προγραμματιστεί για το επόμενο καλοκαίρι, το αρκουδάκι θα έχει μια ειδική θέση, εκεί που θα καθόταν κανονικά η μαμά της.

H Mara με τον αρραβωνιαστικό της TWITTER MARA SORIANO

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα