ΚΑΝΑΔΑΣ

Καναδάς: "Όχι δώρα, μόνο το εμβόλιο", ζητά μια 94χρονη για τα γενέθλιά της

Καναδάς: "Όχι δώρα, μόνο το εμβόλιο", ζητά μια 94χρονη για τα γενέθλιά της

Η κόρη της 94χρονης ανήρτησε ένα πανό έξω από το σπίτι της μητέρας της, το οποίο έγραφε ότι θέλει να εμβολιαστεί. Στον Καναδά οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν καλά, ωστόσο τώρα υπάρχουν προβλήματα εφοδιασμού.

Συνέντευξη Τύπου του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και του πρόεδρου του Καναδά Τζάστιν Τριντό

Συνεργασία ΗΠΑ - Καναδά για την επίτευξη μηδενικών εκπομπών ρύπων μέχρι το 2050

"Δρομολογούμε μία υψηλού επιπέδου διάσκεψη για το κλίμα, προκειμένου να ευθυγραμμίσουμε τις πολιτικές και τους στόχους μας για την επίτευξη μηδενικών εκπομπών ρύπων μέχρι το 2050" ανέφερε ο Μπάιντεν σε ομιλία του αφού συναντήθηκε με τον Τριντό.

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ καλείται να παρουσιαστεί στο Κογκρέσο για τέταρτη φορά, από τον Ιούλιο για τα fake news που είχαν να κάνουν με το εμβόλιο του Covid-19.

Facebook: "Πήδησε στον γκρεμό και όλος ο κόσμος περιμένει να δει πού θα προσγειωθεί"

Οι Αυστραλοί εξακολουθούν να είναι 'αποκλεισμένοι' από τις ειδήσεις του Facebook,που αποκαθιστά το αρχικό -ολικό- μπλοκάρισμα σιγά σιγά. Παρ' όλα αυτά, αποκαλύπτεται πως πολλές χώρες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της Αυστραλίας, ζητώντας χρήματα για την αναπαραγωγή ειδήσεων. Τι θα γίνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πινακίδα των KFC

Καναδάς: Μάζεψε 25.000 δολάρια για την υπάλληλο που τον σέρβιρε επί 50 χρόνια

Η συγκινητική σχέση δύο ανθρώπων που ξεκίνησε πριν από σχεδόν 50 χρόνια. Πώς ο Jason μάζεψε 25.000 δολάρια για να τα προσφέρει στην υπάλληλο που του χαμογελούσε από τότε που εκείνος ήταν 5 ετών.

Το ζευγάρι Baker

Σάλος με ζευγάρι εκατομμυριούχων: Έκανε εμβόλια που προορίζονταν για ευάλωτους ιθαγενείς

Ο Καναδός διευθυντής του καζίνο Rodney Baker και η σύζυγός του έλαβαν πρόστιμο 2.300 δολαρίων καθώς ταξίδεψαν σε απομακρυσμένη περιοχή και, παριστάνοντας το ιατρικό προσωπικό, έκλεψαν εμβόλια που προορίζονταν σε ηλικιωμένους ιθαγενείς.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τρουντό

Καναδάς: 57 εκατ. ευρώ στους Παλαιστίνιους πρόσφυγες

Καναδική χρηματοδότηση θα επιτρέψει σε ενάμισι εκατομμύριο αγόρια και κορίτσια Παλαιστινίων προσφύγων να έχουν ποιοτική σχολική εκπαίδευση. Θα συμβάλλει επίσης στη λειτουργία 140 κλινικών πρωτοβάθμιας υγείας.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό

Καναδάς: Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε "παλιοκατάσταση" την πανδημία - "Έρχεται δύσκολος χειμώνας"

Οι δηλώσεις του Τ. Τριντό ήταν μια σπάνια εκδήλωση συναισθημάτων και δυσφορίας. "Αυτό που ζούμε είναι μια φρικτή εθνική τραγωδία. Οικογένειες έχουν χάσει τους αγαπημένους τους", ανέφερε.

Καναδοί ερευνητές έδωσαν 7.500 δολάρια σε άστεγους - Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά

Καναδοί ερευνητές έδωσαν 7.500 δολάρια σε άστεγους - Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά

Καναδοί ερευνητές έδωσαν 7.500 δολάρια σε κάθε έναν από τους άστεγους που θα συμμετείχαν στο πείραμα και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, αισιόδοξα και ενθαρρυντικά.