ΝΙΑΡΧΟΣ

Η Nalyssa Green μπαίνει στα σπίτια μας με ηχογραφημένη συναυλία

Nalyssa Green
Nalyssa Green NDP

Στο ΚΠΙΣΝ, η Nalyssa Green και η μπάντα της ξεδίπλωσαν το μουσικό σύμπαν της τραγουδοποιού και μας υπενθύμισαν πως θα ’ρθει πάλι καλοκαίρι να μας πάρει από το χέρι.

Η Nalyssa Green με την μπάντα της ξεδιπλώνει το μουσικό της σύμπαν με τα ατμοσφαιρικά φωνητικά και τα έντονα ηλεκτρονικά στοιχεία και μας υπενθυμίζει πως «θα ’ρθει πάλι καλοκαίρι να μας πάρει από το χέρι».

Ακούστε την ηχογραφημένη συναυλία εδώ.

Τον Μάιο του 2019 αποχαιρετήσαμε την άνοιξη μαζί με τη Nalyssa Green και προετοιμαστήκαμε για τον ερχομό του καλοκαιριού με μια συναυλία στα Πανοραμικά Σκαλιά.

Αυτοδίδακτη σε πλήκτρα, κιθάρα, ακορντεόν και θέρεμιν, η Nalyssa Green είναι συνθέτης, τραγουδοποιός και τραγουδίστρια, ενεργή στην εγχώρια indie μουσική σκηνή από τα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας. Έχει ήδη τρεις δίσκους στο ενεργητικό της, ενώ από το 2014 ασχολείται και με τη σύνθεση πρωτότυπης μουσικής για θεατρικές παραστάσεις. Σε μια ευρεία γκάμα pop αισθητικής, η μουσική ταυτότητα της Nalyssa Green χαρακτηρίζεται από ατμοσφαιρικά φωνητικά με έντονα ηλεκτρονικά στοιχεία.

Το φθινόπωρο του 2018 κυκλοφόρησε τον πρώτο της ελληνόφωνο δίσκο Μπλουμ με κομμάτια εμπνευσμένα από την αντίθεση των εννοιών της βύθισης και της άνθισης. Στο ΚΠΙΣΝ, η Nalyssa Green και η μπάντα της ξεδίπλωσαν το μουσικό σύμπαν της τραγουδοποιού και μας υπενθύμισαν πως θα ’ρθει πάλι καλοκαίρι να μας πάρει από το χέρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νιάρχος, Healthyathome
SHARE: