Η Νότια Κορέα ένωσε το Ναύπλιο με το… Netflix

Η Νότια Κορέα ένωσε το Ναύπλιο με το… Netflix
Στιγμιότυπο από τη σειρά "chocolate" Netflix

Το "Chocolate", μια επιτυχημένη σειρά στη Νότια Κορέα και σε άλλες χώρες της Ασίας, επέλεξε το Ναύπλιο για τα γυρίσματα της σειράς, η οποία θα προβάλλεται και στο Netflix

Μια πασίγνωστη και πολύ επιτυχημένη σειρά που προβάλλεται στη Νότια Κορέα και σε άλλες χώρες της ανατολικής Ασίας, επέλεξε το Ναύπλιο για γυρίσματα, ζήτησε ηθοποιούς από την περιοχή και ετοιμάζεται να κάνει… ποδαρικό και στο Netflix!

Το Ναύπλιο πρωταγωνιστεί στη διάσημη Κορεάτικη τηλεοπτική σειρά K-Drama “Chocolate”, μια τηλεοπτική σειρά με φανατικό κοινό και ο υπεύθυνος παραγωγής που διέθεσε το δυναμικό μιλάει στην ΕΡΤ για τη διαδικασία, τα γυρίσματα, το όλο πλάνο αλλά και τις τεράστιες αμοιβές των συντελεστών.

Όπως σημειώνει ο Κωνσταντίνος Σπηλιώτης, επικεφαλής της ελληνικής σκηνοθετικής ομάδας: “Πρόκειται για ένα σήριαλ με πολύ μεγάλη τηλεθέαση. “Αυτοί” (οι παραγωγοί) πληρώνουν καλά, δίνουν περισσότερα από όσα δίνουν στην Ελλάδα. Το “Chocolate” είναι μια σειρά που διαφημίζει το Ναύπλιο και την Ελλάδα. Πρόκειται για μια πολύ ευτυχή συγκυρία”.


Τα κορεατικά δράματα είναι δημοφιλή παγκοσμίως, εν μέρει εξαιτίας της εξάπλωσης της κορεατικής λαϊκής κουλτούρας. Τα K-Dramas είναι διαδεδομένα σε ολόκληρο τον κόσμο και έχουν αντίκτυπο σε πολλές χώρες.

Για όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει τα επεισόδια του “Chocolate” μπορεί να το κάνει μέσω της πλατφόρμας Netflix, εφόσον είναι συνδρομητής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα