ΗΠΑ

ΗΠΑ: Δύο αδέρφια "γυρίζουν τον κόσμο" ζωγραφίζοντας στην αυλή τους

Τα αδέρφια Macaire και Camden Everett
Τα αδέρφια Macaire και Camden Everett [email protected]

Δύο αδέρφια, μια δεκατετράχρονη και ένας εννιάχρονος που ζουν στις ΗΠΑ, ζωγραφίζουν με κιμωλίες στην αυλή τους, για να γεμίσουν δημιουργικά τον χρόνο τους, εν μέσω πανδημίας.

Η δεκατετράχρονη Macaire Everett και ο εννιάχρονος αδερφός της Camden, έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω πολλών ζωγραφιών με κιμωλία, στην αυλή του σπιτιού τους. Τα παιδιά ήθελαν να διασκεδάσουν τους εαυτούς τους μέσα στην πανδημία του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το Boredpanda, τα παιδιά ζουν στην πόλη Λίμπερτβιλ, στο Ιλινόις των ΗΠΑ. Έχουν πολύ μεγάλη φαντασία και κάθε μέρα ζωγραφίζουν ένα διαφορετικό σκίτσο με κιμωλία.

Η Macaire σε μια συνέντευξη που έδωσε μίλησε για τις ζωγραφιές και για την ιδέα της.

"Είχα βαρεθεί υπερβολικά, πήγα στο γκαράζ για να δω αν έχει κάτι να κάνω και είδα εκεί όλες τις κιμωλίες να κάθονται και να μην χρησιμοποιούνται. Τις έβγαλα έξω και είπα Cam, θα ζωγραφίσω με κιμωλίες, θα κάνω μερικά μπαλόνια και εσύ θα τα κρατάς.

Την επόμενη μέρα έκανα άλλη μια ζωγραφιά γιατί η βροχή είχε σβήσει την προηγούμενη. Δεν ήμουν πολύ καλή με την τέχνη αλλά έγινα καλύτερη και προσπάθησα να κάνω τις ζωγραφιές μοναδικές".

Η ίδια σχολίασε πως ο ρόλος του αδερφού της είναι ιδιαίτερα σημαντικός αφού ζωντανεύει πραγματικά τις ζωγραφιές της. Η μοναδική αυτή ασχολία, έχει γεμίσει χαρά τις μέρες των παιδιών και όχι μόνο, αφού πολύς κόσμος είτε στο διαδίκτυο είτε στην γειτονιά τους, τους στέλνει συνεχώς θετικά μηνύματα για το έργο τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ, Κορονοϊός
SHARE: