ΗΠΑ: Επτάχρονος κολυμπά μία ώρα για να σώσει τον πατέρα και την αδερφή του

ΗΠΑ: Επτάχρονος κολυμπά μία ώρα για να σώσει τον πατέρα και την αδερφή του
Twitter

Ένα 7χρονο αγόρι στη Φλόριντα κολύμπησε για μία ώρα προκειμένου να βρει βοήθεια για τον μπαμπά και την αδερφή του που είχαν παρασυρθεί από ένα ποτάμι.

Ένα 7χρονο αγόρι από την Φλόριντα, κολύμπησε ένα μίλι για να βρει βοήθεια για τον πατέρα του και τη μικρότερη αδερφή του, μετά από ένα ατύχημα που είχαν με τη βάρκα τους το Σαββατοκύριακο.

Ο Τσέις Πόουστ και η 4χρονη αδερφή του, Άμπιγκεϊλ, κολυμπούσαν δίπλα στο αγκυροβολημένο σκάφος του πατέρα τους στον ποταμό St. Johns στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, την Παρασκευή το βράδυ, δήλωσε η οικογένεια στο CNN. Όμως, καθώς τα δύο παιδιά απολάμβαναν το νερό, η Άμπιγκεϊλ παρασύρθηκε από το ρεύμα και απομακρύνθηκε από το σκάφος.

Ο Τσέις προσπάθησε να πιάσει την αδερφή του, αλλά δεν τα κατάφερε. Τότε ο πατέρας βούτηξε στο νερό για να σώσει τα παιδιά του, άρπαξε την μικρή με δυσκολία, αλλά το ρεύμα δεν του επέτρεπε να γυρίσει προς τη βάρκα. Ενώ το ρεύμα άρχισε να τους απομακρύνει, ο πατέρας φώναξε στον Τσέις να βγει στη στεριά για να φέρει βοήθεια.

Ο 7χρονος άρχισε να κολυμπά προς την ακτή, σαν σκυλάκι και μη φορώντας σωσίβιο. Τελικά, αφού κολύμπησε για μία ώρα, κατάφερε να βγει από το νερό και αμέσως έτρεξε στην πλησιέστερη κατοικία να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο πατέρας και η κόρη παρασύρθηκαν περίπου δύο με τρία χιλιόμετρα από τη βάρκα τους, αλλά βρέθηκαν σώοι, χάρη στον επτάχρονο Τσέις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα