Κορονοϊός – Βρετανία: Τρέλανε τον πλανήτη ο 99χρονος, μάζεψε πάνω από 5 εκατ.λίρες για τον NHS

Κορονοϊός – Βρετανία: Τρέλανε τον πλανήτη ο 99χρονος, μάζεψε πάνω από 5 εκατ.λίρες για τον NHS

Η θέληση του 99χρονου βετεράνου πολέμου, Τόνι Μουρ, να βοηθήσει την Αγγλια στη μάχη κατά του κορονοϊού συγκίνησε πάρα πολύ κόσμο, με αποτέλεσμα οι δωρεές προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας να ξεπεράσουν τις 5.000.000 λίρες (VIDEO).

Όταν έχεις πάθος και φλόγα για να στηρίξεις τον πλησίον σου, δεν μπορούν να σε εμποδίσουν ούτε 99 χρόνια που βαραίνουν την πλάτη σου.

Για αυτό μπορεί να εγγυηθεί ο Τόνι Μουρ, με τον 99χρονο Άγγλο βετεράνο πολέμου να αποφασίζει, λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 100 χρόνια ζωής, να βοηθήσει με έναν ευφάνταστο τρόπο τον NHS στην τιτάνια μάχη κατά της πανδημίας και να το πετυχαίνει με τρόπο που δεν μπορούσε να το φανταστεί ούτε στα πιο τρελά του όνειρα.

Άρχισε να κάνει γύρους στον κήπο του σπιτού του με τη βοήθεια ενός “Πι” ώστε να τραβήξει κόσμο να κάνει δωρεές διαδικτυακά και να μαζευτούν 1.000 λίρες, όμως η ανταπόκριση που βρήκε από πολίτες σε κάθε γωνιά του πλανήτη ήταν πρωτοφανής και το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε θα γραφτεί στην ιστορία!

Συγκεκριμένα, ξεπέρασε το φράγμα των 5.000.000 λιρών, με το BBC να τον φιλοξενεί μάλιστα σε τηλεοπτική εκπομπή και να τον ενημερώνει on air τη στιγμή που το ποσό που δόθηκε προς τον NHS μέσω της πρωτοβουλίας του, ανέβηκε πάνω από τα 5 εκατ.λίρες!

Δείτε το video με την αντίδραση του Τόνι Μουρ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα