Κοζάνη: Χριστουγεννιάτικο μήνυμα ελπίδας από το νοσηλευτικό προσωπικό

Κοζάνη: Χριστουγεννιάτικο μήνυμα ελπίδας από το νοσηλευτικό προσωπικό
Εργαζόμενοι από το "Μαμάτσειο" Κοζάνης

Μία πολύ συγκινητική φωτογραφία έβγαλαν οι εργαζόμενοι του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης, θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα αγάπης και ελπίδας ενόψει των εορτών.

Γιατροί και νοσηλευτές από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης έκαναν “διάλειμμα” από τη σκληρή και καθημερινή μάχη με τον κορονοϊό για να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Ένα μήνυμα αγάπης και ελπίδας, στο πνεύμα των εορταστικών ημερών που έρχονται, ενόψει των Χριστουγέννων, που θα έχουν την ιδιαιτερότητα και τις δυσχέρειες της πανδημίας.

Εργαζόμενοι από το “Μαμάτσειο”, έγραψαν τα ονόματά τους πάνω στις στολές τους, ζωγράφισαν χριστουγεννιάτικα δέντρα και στολίδια και με αυτό τον τρόπο ευχήθηκαν στους ασθενείς που ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά, όπως και σε όλο τον κόσμο, ενόψει των εορτών.

Η φωτογραφία έγινε viral μέσα και λίγες ώρες, ενώ οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου απέσπασαν και τα συγχαρητήρια του δημάρχου της πόλης, Κάζαρου Μαλούτα, που έγραψε: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Μαμάτσειου. Πολλά, πολλά συγχαρητήρια για την προσφορά σας”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα