Λέσβος: Επαναλειτουργεί ο μαγνητικός τομογράφος στο νοσοκομείο του νησιού

Λέσβος: Επαναλειτουργεί ο μαγνητικός τομογράφος στο νοσοκομείο του νησιού
Μαγνητικός τομογράφος magnitikilesvou.gr

Επαναλειτουργεί ο μαγνητικός τομογράφος στο νοσοκομείο του νησιού μετά την έγκριση συνεργασίας με γιατρό ακτινοδιαγνώστη.

Δυόμισι περίπου χρόνια μετά την παύση λειτουργίας τού μαγνητικού τομογράφου του νοσοκομείου Μυτιλήνης, εγκρίθηκε από το υπουργείο Υγείας η συνεργασία του Νοσοκομείου με γιατρό ακτινοδιαγνώστη, με καθεστώς έκδοσης δελτίου παροχής υπηρεσιών και κατ’ επέκταση η επαναλειτουργία του σημαντικού αυτού εξοπλισμού.

«Η επίλυση του προβλήματος, εντάχθηκε στις πρωταρχικές προτεραιότητές μας και κατόπιν πρωτοβουλίας του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας και άριστης συνεργασίας με την 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, θα πραγματοποιούνται πλέον Μαγνητικές Τομογραφίες στο Νοσοκομείο μας» αναφέρει με δήλωση του ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης Γεώργιος Καμπούρης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, πλέον, στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα όλοι οι εσωτερικοί ασθενείς που χρήζουν ελέγχου με MRI. Επιπλέον, θα πραγματοποιούνται μαγνητικές τομογραφίες και για συγκεκριμένο αριθμό εξωτερικών ασθενών. Τα ραντεβού θα κλείνονται επιτόπου στη Γραμματεία του Αξονικού- Μαγνητικού Τομογράφου, με απαραίτητη και απαρέγκλιτη προϋπόθεση την προσκόμιση παραπεμπτικού από το θεράποντα ιατρό του ασθενούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα