Μια υιοθετημένη 14χρονη βοηθάει σκυλιά να βρουν ένα σπίτι

Μια υιοθετημένη 14χρονη βοηθάει σκυλιά να βρουν ένα σπίτι
Η Meena Kumar https://petfairyservices.com/

Η 14χρονη Meena Kumar έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό των 14.000 δολαρίων, το οποίο προσφέρει στο καταφύγιο Muttville. Σκοπός της, ηλικιωμένα σκυλιά να βρουν ένα σπίτι, όπως βρήκε εκείνη.

Μια 14χρονη από την Ινδία κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 14.000 δολαρίων, με στόχο να βοηθήσει ηλικιωμένα σκυλιά να βρουν ένα σπίτι, όπως βρήκε κι εκείνη όταν υιοθετήθηκε.

Η Meena Kumar, όταν ήταν μόλις 9 μηνών βρέθηκε εγκαταλελειμμένη σε ένα καλάθι στις εστίες ενός Πανεπιστημίου της Ινδίας. Αφού πέρασε ένα χρόνο σε ορφανοτροφείο, υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι στη Βομβάη και από εκεί μετέβησαν στην Καλιφόρνια.

Από μικρή είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλιά και κυρίως στα κουτάβια. Συχνά τα φιλοξενούσε σπίτι της ενώ τα Σαββατοκύριακα επισκεπτόταν καταφύγια. Ένα από αυτά ήταν και το Muttville Senior Dog Rescue, ένα καταφύγιο που δίνει σε ηλικιωμένα σκυλιά μια “δεύτερη ευκαιρία”.

Ο οργανισμός ιδρύθηκε το 2016 από την Sherri Franklin. Κάθε χρόνο σώζει περίπου χίλια σκυλιά ενώ λειτουργεί κυρίως με τη βοήθεια εθελοντών.

Η Meena έμαθε για το καταφύγιο μέσω ενός γείτονα. Ο ίδιος είχε μόλις υιοθετήσει ένα σκυλί και μιλώντας μαζί της, της εξήγησε πως τα πιο “γέρικα” πολλές φορές παραμελούνται από τους αγοραστές. “Οι άνθρωποι θα έπρεπε να υιοθετούν μεγάλα σκυλιά. Είναι ικανά να σου χαρίσουν την ίδια ανιδιοτελή αγάπη με ένα πιο ηλικιωμένο”, εκφράζει η Meena.

Η ίδια μπορούσε να αντιληφθεί τι σημαίνει “παραμελώ”, γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο θέλησε να αφοσιωθεί σε αυτό τον σκοπό. Να βοηθήσει ηλικιωμένα σκυλιά να βρουν μια οικογένεια.

Έτσι ξεκίνησε να παρέχει υπηρεσίες “pet sitting”. Φιλοξενούσε σπίτι της σκυλιά φίλων και γειτόνων της, ενώ παρείχε το σύνολο των εσόδων της στο καταφύγιο Muttville. Με ημερήσια έσοδα περίπου 35 δολάρια η ίδια έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 7.000 δολάρια. Παράλληλα ξεκίνησε έναν διαδικτυακό μαραθώνιο, διπλασιάζοντας το ποσό στις 14.000. “Δεν είσαι ποτέ πολύ νέος για να ξεκινήσεις μια επιχείρηση”, επιμένει η Meena.

Η 14χρονη σκοπεύει να συνεχίσει να ενισχύει το ίδρυμα ενώ ελπίζει ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι να υιοθετούν μεγάλα σκυλιά. “Χρειαζόμαστε την αγάπη τους περισσότερο από ποτέ”, λέει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα