Σκύλος προσπάθησε να βοηθήσει ηθοποιό που έκανε τον τραυματία

Σκύλος προσπάθησε να βοηθήσει ηθοποιό που έκανε τον τραυματία
Προσποιείται ότι τραυματίζεται για παράσταση και ένα αδέσποτο δεν φεύγει μέχρι να σηκωθεί Facebook: Kocaelivizyon.com

Ένα αδέσποτο κυνηγόσκυλο έκανε την είσοδό του κατά τη διάρκεια μιας υπαίθριας παράστασης, τοπικού θεατρικού συλλόγου, γιατί νόμιζε ότι ο ηθοποιός βρισκόταν πράγματι σε ανάγκη.

Ένας ηθοποιός σε παράσταση δρόμου προσποιείται ότι τραυματίζεται και ο αδέσποτος σκύλος -θεατής της παράστασης- περιπλανιέται γύρω του δείχνοντας την αγάπη του μέχρι ο “τραυματισμένος” να σηκωθεί.

Ο Σαίξπηρ είπε, “Όλος ο κόσμος μια σκηνή και όλοι οι άντρες και οι γυναίκες είναι απλώς ηθοποιοί”, αλλά τώρα φαίνεται, τα σκυλιά είναι αποφασισμένα να συμμετάσχουν και αυτά – ή τουλάχιστον αυτό συνέβη με ένα αδέσποτο στην Νικομήδεια της Τουρκίας.

Φαίνεται ότι η ερμηνεία του Numan Ertuğrul Uzunsoy που έπαιζε τον ρόλο ενός τραυματισμένου άνδρα ήταν τόσο ρεαλιστική, που ο σκύλος πείστηκε ότι ο ηθοποιός ήταν πραγματικά τραυματισμένος και χρειάζεται βοήθεια.

Καθώς ο Uzunsoy ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος προσποιούμενος πτώση από ένα άλογο, ο σκύλος πλησίασε και άρχισε απαλά να ακουμπάει το πρόσωπο και το λαιμό του. Χρειάστηκαν λίγα δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσει ο ηθοποιός τι συνέβαινε.

“Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν ένιωσα τα φιλιά του σκύλου… Ήμουν πολύ συγκινημένος. Ήταν σαν άγγελος που ήθελε να με βοηθήσει. Ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή για μένα. Δεν το περίμενα” είπε ο Uzunsoy.

Είναι αποφασισμένος να βρει το γλυκό κουτάβι που έφυγε με το πέρας της σκηνής, ενώ σκοπεύει μόλις βρει τον τετράποδο φίλο του να διασφαλίσει ότι θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο δικό του σπίτι, σύμφωνα με το Good News Network.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα