Θέατρο Πορεία: Ελεύθερη πρόσβαση στις “Τρεις Αδερφές” του Αντόν Τσέχωφ

Θέατρο Πορεία: Ελεύθερη πρόσβαση στις “Τρεις Αδερφές” του Αντόν Τσέχωφ
Θέατρο Πορεία: Ελεύθερη πρόσβαση στις "Τρεις Αδερφές" του Αντόν Τσέχωφ για 24 ώρες Θέατρο Πορεία

Το Θέατρο Πορεία συνεχίζει τη διαδικτυακή δράση του. Σήμερα οι "Τρεις Αδερφές" του Αντόν Τσέχωφ, από το αρχείο παραστάσεων με ελεύθερη πρόσβαση.

Το Θέατρο Πορεία συνεισφέρει με τον δικό του τρόπο στη “μάχη” κατά του κορονοϊού προσφέροντας κάθε μέρα με ελεύθερη πρόσβαση παραστάσεις από το αρχείο τους. “Οι τωρινές δυσκολίες θα είναι η αυριανή μας έμπνευση και συμπόρευση”, σχολιάζει από τη μεριά του το θέατρο.

Πέρα από την ελεύθερη πρόσβαση στο αρχείο των παραστάσεων, προσφέρεται και πρόσβαση και στα προγράμματά τους, τα περισσότερα εκ των οποίων περιέχουν και το κείμενο του έργου.

Σήμερα και για 24 ώρες οι “Τρεις Αδερφές” του Αντόν Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, 2016, Κυριακή 12/4 (10:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. της επόμενης ημέρας).

“Το κλασικό αριστούργημα μέσα από την σύγχρονη ματιά και αναπάντεχη δραματουργία του Δημήτρη Τάρλοου, που καθοδήγησε 15 ηθοποιούς σε προσωπικά ρεσιτάλ, παίχτηκε για 2 συνεχόμενες θεατρικές σεζόν, το παρακολούθηκαν πάνω από 30.000 θεατές σε 150 sold-out παραστάσεις και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από το σύνολο του Τύπου.

Ο Αντόν Τσέχοφ έγραψε τις Τρεις Αδερφές -ένα έργο για την προσδοκία- το 1901, στο γύρισμα του 20ου αιώνα. Ο ίδιος ο συγγραφέας χαρακτηρίζει το έργο του «κωμωδία» και τους χαρακτήρες του «μπουφόνους», καθώς φέρνει κάθε έναν από αυτούς, κάθε τους ελπίδα, κάθε τους αγωνία, αντιμέτωπους με την πραγματικότητα, όπως αυτή σμιλεύεται αμείλικτα από τον χρόνο”.

Δείτε εδώ την παράσταση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα