Βραζιλία: Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων “προσέλαβε” αδέσποτο σκύλο

Βραζιλία: Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων “προσέλαβε” αδέσποτο σκύλο
Βραζιλία: Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων προσέλαβε αδέσποτο σκύλο Instagram

Ένας αδέσποτος σκύλος είναι το νέο μέλος του εργατικού δυναμικού μιας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Hyundai στη Βραζιλία. Η συντροφικότητά του, τον κατέστησε ιδανικό για τη θέση.

Τι κάνεις όταν ένας αδέσποτος σκύλος εμφανίζεται κάθε μέρα στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων σου; Φυσικά του δίνεις δουλειά. Ή τουλάχιστον αυτό έκανε ο Emerson Mariano, υπεύθυνος ενός καταστήματος Hyundai στην Βραζιλία.

Ο Mariano και οι υπάλληλοι της εταιρίας ένα βροχερό βράδυ αποφάσισαν να προσφέρουν στέγη σε έναν αδέσποτο σκύλο, που τριγυρνούσε στους δρόμους. Έκτοτε οι επισκέψεις του έγιναν τακτικές και έτσι όχι μόνο βρήκε το παντοτινό του σπίτι, αλλά και εργασία.

Η κοινωνικότητα και η συντροφικότητά του τον κατέστησαν ιδανικό για τη θέση. Ο Tucson Prime, όπως τον ονόμασαν, είναι πλέον υπεύθυνος να υποδέχεται και καλωσορίζει τους πελάτες.

Μέσα σε όλα, διαθέτει και δικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος μετρά πάνω από 157 χιλιάδες ακόλουθους. Μπορεί o Tucson να έχει γίνει viral, όμως δείχνει να διατηρεί ακέραιο τον χαρακτήρα και το ήθος του. “Από εκεί που προέρχομαι, δεν υπάρχει αυτή η τεχνολογία. Εγώ και οι άνθρωποί μου, ακόμα προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο να διαχειριστούμε όλη αυτή την αγάπη και τη στοργή”, γράφει στο προφίλ του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα