Βρετανία: Η Βασίλισσα ανοίγει τους κήπους του Μπάκιγχαμ – Προσκαλεί τους πολίτες για πικ νικ

Βρετανία: Η Βασίλισσα ανοίγει τους κήπους του Μπάκιγχαμ – Προσκαλεί τους πολίτες για πικ νικ
Το παλάτι του Μπάκιγχαμ Shutterstock

Η Βασίλισσα Ελισάβετ θα ανοίξει τους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ για το κοινό αυτό το καλοκαίρι. Θα επιτραπεί στους επισκέπτες να κάνουν πικ νικ για πρώτη φορά.

Μετά από ένα χρόνο πανδημίας, η Βασίλισσα Ελισάβετ προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να περιπλανηθούν μόνοι τους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ αυτό το καλοκαίρι, πληρώνοντας εισιτήριο. Ακόμη, θα επιτραπεί για πρώτη φορά στους πολίτες να κάνουν πικ νικ πάνω στο γρασίδι.

Το Παλάτι, όπως αναφέρει το CNN, θα παραμείνει κλειστό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά λόγω των περιορισμών της πανδημίας, όμως θα προσφέρονται ξεναγήσεις στους όμορφα διαμορφωμένους χώρους των κήπων από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και σε μια ξενάγηση στους κήπους και στη λίμνη 3,5 στρεμμάτων. Θα υπάρχουν επίσης επιπλέον ξεναγήσεις που θα επιτρέπουν στους επισκέπτες να επισκεφθούν το Rose Garden, το λιβάδι αγριολούλουδου και το καλοκαιρινό σπίτι που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του καταλύματος.

Ενώ οι κήποι θα ανοίξουν από τις 9 Ιουλίου έως τις 19 Σεπτεμβρίου, όσοι θέλουν να δουν τους κήπους την άνοιξη είναι σε θέση να κλείσουν ξεναγήσεις τα σαββατοκύριακα τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Το Παλάτι φημίζεται για το ευρύ φάσμα της φυτικής ζωής του, με 320 αγριολούλουδα και γρασίδι, περισσότερα από 1.000 δέντρα και την Εθνική Συλλογή Μουριών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα