Ηγουμενίτσα: Γυναικολόγος με "περίεργο" παρελθόν συνελήφθη με το φακελάκι στο χέρι

Ηγουμενίτσα: Γυναικολόγος με "περίεργο" παρελθόν συνελήφθη με το φακελάκι στο χέρι

Γυναικολόγος του νοσοκομείου Φιλιατών συνελήφθη επ' αυτοφώρω να παίρνει "φακελάκι". "Περίεργο" το παρελθόν του, καθώς είχε απασχολήσει και παλιότερα τις αρχές

Στα χέρια των αρχών, την ώρα μάλιστα που έπαιρνε το ποσό των 300 ευρώ από το γιο ασθενούς, έπεσε την Τρίτη (10/09) ένας γυναικολόγος του νοσοκομείου Φιλιατών.

Η παράνομη δράση του 58χρονου γιατρού αποκαλύφθηκε όταν ζήτησε 300 ευρώ για να χειρουργήσει μία 72χρονη. Ο γιος της ηλικιωμένης κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές και την ώρα που του έδινε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα επενέβη η αστυνομία και τον συνέλαβε.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος γιατρός απασχολεί τις αρχές. Σύμφωνα με το epiruspost.gr, o 58χρονος γυναικολόγος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν στη Λάρισα για υπεξαίρεση ενώ πριν τρία χρόνια είχε συλληφθεί και στη Θεσπρωτία για μεταφορά λαθρομετανάστη. Δεν είναι όμως μόνο αυτά...

Πριν από 13 χρόνια είχε αποκαλυφθεί ότι είχε προσλάβει έναν αλλοδαπό με πρόφαση ότι θα τον χρησιμοποιούσε για αγροτικές εργασίες αλλά σκοπός του ήταν να τον πείσει να τον δολοφονήσει. Τότε μάλιστα ο γιατρός είχε υποστηρίξει ότι καταστράφηκε η ζωή του λόγω της υπόθεσης αρχαιοκαπηλίας, στην οποία εμπλεκόταν. Προβλήματα, ωστόσο, είχαν δημιουργηθεί και από την παρουσία του στο νοσοκομείο Φιλιατών, καθώς βρισκόταν σε "εμπόλεμη" κατάσταση με συναδέλφους του ενώ υπήρξαν και καταγγελίες από τους τελευταίους για επιστολές με απειλητικό περιεχόμενο.

Οι υποθέσεις πάντως που οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη, έκλεισαν με αθώωση του γιατρού.

SHARE:

24Media Network