Χυδαίος Όρμπαν: Θέλουμε Τσακ Νόρις, όχι drag queens

Χυδαίος Όρμπαν: Θέλουμε Τσακ Νόρις, όχι drag queens
Βικτορ Όρμπαν AP

Ομοφοβικός όσο δεν παίρνει, ο Βίκτορ Ορμπαν ενθουσίασε το κοινό στη διάσκεψη των υπερσυντηρητικών στο Τέξας.

O Βίκτορ Ορμπαν όχι μόνο μίλησε σε εκδήλωση των Αμερικανών υπερσυντηρητικών στο Τέξας αλλά αποθεώθηκε κιόλας από το κοινό. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας μίλησε περίπου όπως ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ιδιαίτερα στο σημείο που διάβασε από το ουγγρικό σύνταγμα ότι δεν μπορεί να υπάρξει άλλος γάμος πέραν από αυτό ενός άνδρας και μίας γυναίκας, ο Ούγγρος πολιτικός πρέπει να αισθάνθηκε σούπερ σταρ.

Με την ομιλία του να βρίθει ρατσισμού και ομοφοβίας, ο Ορμπαν έφτασε στο επίπεδο της ομιλίας που έκανε προ ημερών στη Ρουμανία και προκάλεσε την παραίτηση στενής συνεργάτιδάς τους που τον κατηγόρησε για “ναζιστικές απόψεις”.

“Θέλουμε λιγότερες drag queens και περισσότερους Τσακ Νόρις” τόνισε χυδαία ο Ορμπαν ο οποίος έσπευσε να συμπληρώσει ότι “ένας Χριστιανός πολιτικός δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι ρατσιστής”.

Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός επανέλαβε επίσης ότι η Δύση έχει εγκλωβιστεί σε μία σύγκρουση πολιτισμών, απέφυγε ωστόσο να ξαναμιλήσει για “μικτές φυλές” και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι Ευρωπαίοι που αναμειγνύονται με φυλές μη ευρωπαϊκές.

Τέλος, όπως αναμενόταν, κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι γράφουν fake news για τον ίδιο. Αυτό, δα, έλειπε, να μην το πει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα