Κόμπε Μπράιαντ: Ποινές -“χάδι” για τους πυροσβέστες που τον φωτογράφισαν νεκρό

Κόμπε Μπράιαντ: Ποινές -“χάδι” για τους πυροσβέστες που τον φωτογράφισαν νεκρό
O Κόμπε και κόρη του, Τζιάνα Μπράιαντ Copyright 2018 The Associated Press. All rights reserved

Οι τρεις πυροσβέστες που είχαν φωτογραφίσει το άψυχο πτώμα του θρυλικού μπασκετμπολίστα και της κόρης του φαίνεται πως θα πέσουν "στα μαλακά" από τους προϊσταμένους τους.

Οι δικηγόροι της Βανέσα Μπράιαντ είχαν αποκαλύψει μέσω ντοκουμέντων σε δικαστήριο, πως τρεις πυροσβέστες που είχαν βρεθεί στον τόπο της πρόσκρουσης του ελικοπτέρου που βρισκόταν ο Κόμπε Μπράιαντ και η κόρη του, είχαν τραβήξει φωτογραφίες των νεκρών, τις οποίες και διέδιδαν σε φίλους και γνωστούς

Σύμφωνα με πληροφορίες του NBC, το Σώμα Πυροσβεστικής του Los Angeles εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να απολύσει μόνο τους δυο εκ των τριών, ενώ για τον τρίτο πυροσβέστη πρόβλεπεται ποινή προσωρινής αποβολής από την εργασία του.

Στη μήνυση της Βανέσα Μπράιαντ προς το Πυροσβεστικό Σώμα, αναφέρετι πως οι πυροσβέστες φωτογράφισαν τα νεκρά σώματα χωρίς να υφίσταται σχετική οδηγία και πως οι φωτογραίες έγιναν μόνο για την κάλυψη προσωπικών τους επιθυμιών και για “οπτικό gossip”.

Για τον τρίτο πυροσβέστη, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει επιβεβαιωθει, οι πρώτρς πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είχε επιχειρησιακή γνώση, αλλά ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας, ο οποίος είχε βρεθεί στο δυστύχημα για να μιλήσει σε δημοσιογράφους.

Οι καταγγελίες της Βανέσα επιβεβαιώθηκαν και από την μαρτυρία του σερίφη Άλεξ Βιλανουέβα, ο οποίος ανέφερε πως είχε δε έναν εκ των πυροσβεστών να δείχνει την φωτογραφία του νεκρού Μπράιαντ μέσα σε μπαρ στο Μαλιμπού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα