Τσιάρας: “Θα εξεταστούν οι συσχετισμοί όταν έρθει η ώρα”

Τσιάρας: “Θα εξεταστούν οι συσχετισμοί όταν έρθει η ώρα”
Ο Κώστας Τσιάρας Eurokinissi

Ο Κώστας Τσιάρας μίλησε στον news 247 στους 88,6 και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την προεδρική εκλογή του 2020.

Αποσπασματικές και καιροσκοπικές ήταν οι εξαγγελίες Τσίπρα” δήλωσε στον news 247 στους 88,6 ο Κώστας Τσιάρας, Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι επιστρέφει στο γνωστό κρατικοδίαιτο σύστημα. Τόνισε την ανάγκη δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας κάνοντας την οικονομία της χώρας ελκυστική.

“Βρισκόμαστε στα χέρια των δανειστών” είπε και πρόσθεσε ότι οι δεσμεύσεις της χώρας παραμένουν ισχυρές και μετά την 21η Αυγούστου. Καταλόγισε ανερμάτιστη πολιτική στον Πρωθυπουργό που οδήγησε στο τρίτο μνημόνιο.

Για τη μεταφορά της αρμοδιότητας είσπραξης ΕΝΦΙΑ στους Δήμους είπε: “Πιστεύουμε σε ένα μοντέλο κράτους με περισσότερες αρμοδιότητες στους Δήμους”. Επανέλαβε τη δέσμευση Μητσοτάκη για μείωση 30% μεσοσταθμικά την επόμενη διετία.

Για τον Προκόπη Παυλόπουλο και την προεδρική εκλογή το 2020 τόνισε: “Δεν θα απαντήσω σε αυτό. Κάποια στιγμή πρέπει να απεγκλωβιστούμε από τη χαμηλής ηθικής πρακτική να προκαλούνται εκλογές μέσω της προεδρικής εκλογής”. Είπε ωστόσο ότι πρέπει να εξεταστούν οι συσχετισμοί όταν έρθει η ώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα