Άστατος καιρός τη Δευτέρα – Βροχή και πτώση θερμοκρασίας

Άστατος καιρός τη Δευτέρα – Βροχή και πτώση θερμοκρασίας
Eurokinissi

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες τη Δευτέρα 22/6. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Αστάθεια σε όλα τα ηπειρωτικά τοπικά έντονη και δεν αποκλείονται χαλαζοπτώσεις

• Η θερμοκρασία θα πέσει, και θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή.

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4-5 και τοπικά στα νότια τα 5-6 μποφόρ

Τη Δευτέρα προβλέπεται άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές σε όλα τα ηπειρωτικά, την Εύβοια και πιθανώς τις Σποράδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα το βράδυ πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και δυτικά και τα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κατά 2 με 4 βαθμούς Κελσίου και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 27 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 29 με 30 και στα νησιά του Αιγαίου τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αύξηση νεφώσεων με αστάθεια από το απόγευμα

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές η καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με εξασθένηση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και από το μεσημέρι μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη άστατος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με εξασθένηση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Στις 22/6/1963 είχαμε ένα νεκρό ζευγάρι 39 και 37 ετών στην Ελασσόνα από κεραυνό. Πρόκληση πυρκαγιάς από κεραυνό σε 12 στρέμματα σιτηρών στα Καλύβια Τσαριτσάνης. Νεκρή από κεραυνό γεωργός στην Πτολεμαΐδα ετών 32,

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα