Άστατος καιρός την Πέμπτη

Άστατος καιρός την Πέμπτη
Κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα Eurokinissi

Βροχές και καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Βροχές και καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα και παροδικά άστατος στα υπόλοιπα
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση στα πελάγητα 5 με 6 μποφόρ

Την Πέμπτη στα δυτικά προβλέπονται τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία τις πρώτες πρωινές ώρες, θα είναι κατά τόπους ισχυρά στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα, βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως σταδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα υπόλοιπα απόδυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 27 με 30 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 29 και το Ανατολικό Αιγαίο τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική πιθανές μπόρες το μεσημέρι και απόγευμα

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες παροδικά θα αυξηθούν και πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη πιθανή αστάθεια από το μεσημέρι

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες παροδικά θα αυξηθούν και πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 24/9/2006 είχαμε χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας από τα 1900μ. Στο οροπέδιο των Μουσών στον Όλυμπο το χιόνι έφτασε το μισό μέτρο (υψόμετρο 2650μ).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version