Δείτε LIVE την πορεία της κακοκαιρίας Daniel – Χάρτης

Δείτε LIVE την πορεία της κακοκαιρίας Daniel – Χάρτης
Καταιγίδα EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ξεκίνησε από το πρωί της Δευτέρας την επέλασή της στη χώρα μας η κακοκαιρία "Daniel", ενώ θα κρατήσει μέχρι την Τετάρτη (06/09). Δείτε στον χάρτη πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ώρες.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία “Daniel”, που εκδηλώνεται με έντονα καιρικά φαινόμενα στη χώρα μας από σήμερα, Δευτέρα (04/09), μέχρι και την Τετάρτη (06/09).

Η κακοκαιρία ξεκίνησε την επέλασή της από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (04/09). Τα βόρεια ηπειρωτικά πλήττονται από βροχές και καταιγίδες, με τα φαινόμενα να αναμένεται να ενισχυθούν τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Εκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ.

Το απόγευμα, οι κάτοικοι της Πιερίας, της Θεσσαλίας, των Σποράδων, της Εύβοιας και της Φθιώτιδας έλαβαν μηνύματα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες- κεραυνοί-χαλαζοπτώσεις) που θα “χτυπήσουν” από τις βραδινές ώρες σήμερα και για το επόμενο 24ώρο.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, στη Θεσσαλία (κυρίως στο νομό Μαγνησίας) και τη Φθιώτιδα την Τρίτη (05/09) και την Τετάρτη (06/09), αθροιστικά θα ξεπεράσουμε τα 300mm υετού, ενώ οι Σποράδες, η κεντρική και ανατολική Στερεά, η βόρεια Εύβοια και η Πελοπόννησος θα δεχθούν επίσης τα μεγαλύτερα ύψη βροχής.

Χάρτης – Δείτε την πορεία της κακοκαιρίας “Daniel”:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα