Έκτακτο δελτίο καιρού: Βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα

Έκτακτο δελτίο καιρού: Βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα
Μπουρίνι στην Αθήνα Eurokinissi

Έκτακτη ανακοίνωση για βροχές και καταιγίδες εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από το απόγευμα της Δευτέρας.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προειδοποιώντας για βροχές και καταιγίδες, αλλά και χαλαζοπτώσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Δευτέρα (23-09-2019) και από τα βορειοδυτικά, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

1. Σήμερα Δευτέρα (23-09-2019) από αργά το βράδυ θα επηρεαστούν το Ιόνιο και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τρίτη (24-09-2019) η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος.

2. Αύριο Τρίτη (24-09-2019) τα ισχυρά φαινόμενα, τα οποία στη δυτική Ελλάδα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν, πιθανώς να επηρεάσουν πρόσκαιρα τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Από αργά το απόγευμα της Τρίτης (24-09-2019) και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (25-09-2019) θα επηρεαστούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα