Επάνοδος της θερμοκρασίας σε κανονικές τιμές

Επάνοδος της θερμοκρασίας σε κανονικές τιμές
Συννεφιά στην Αθήνα Eurokinissi

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται για το επόμενο τριήμερο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Με τοπικές νεφώσεις το επόμενο τριήμερο

  • Θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα για την εποχή

  • Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση στα πελάγη τα 5-6 μποφόρ

Σήμερα Πέμπτη 8/10 στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών μετά το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα στα δυτικά θα σταματήσουν και μέχρι τη νύχτα θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση και από το απόγευμα στο Ιόνιο και τη νύχτα στο βορειοδυτικό Αιγαίο θα ενισχυθούν τοπικά σε 7 μποφόρ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09-10-2020

Στα δυτικά προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στα ανατολικά θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, βαθμιαία όμως ο καιρός θα παρουσιάσει
βελτίωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τις πρωινές ώρες στο βορειοδυτικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10-10-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11-10-2020

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν. Στα ανατολικά γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν τοπικές ομίχλες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπα μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί και από το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα ανατολικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12-10-2020

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4, στο Ιόνιο τοπικά 5 και από το απόγευμα 6 με 7 μποφόρ και μόνο στα νοτιοανατολικά θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσει. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου

Παροδικά νεφελώδης ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα