Καιρός: Αίθριος το Πάσχα – Βροχές από τη Δευτέρα

Καιρός: Αίθριος το Πάσχα – Βροχές από τη Δευτέρα

Καλός ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο. Η αναλυτική πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους – Από τη Δευτέρα έρχονται βροχές
  • Θερμοκρασία σε άνοδο –Τοπικά και 24-26 βαθμούς την Κυριακή του Πάσχα-Πτώση θερμοκρασίας κατά 6 περίπου βαθμούς από βδομάδα.  
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ. Από τη Δευτέρα θα ενισχυθούν

Σήμερα Μεγάλο Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βόρεια ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες και πιθανόν τοπικές ομίχλες στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 19-04-2020

 

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά ασθενείς και βαθμιαία από το μεσημέρι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 20-04-2020

 

Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στα βόρεια και από το βράδυ στα κεντρικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως από το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία πρώτα στα βορειοανατολικά και ως το βράδυ και στα υπόλοιπα θα επικρατήσουν ανατολικών διευθύνσεων άνεμοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΤΡΙΤΗ 21-04-2020

 

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βόρειας και βαθμιαία της κεντρικής χώρας. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22-04-2020

 

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά. Βαθμιαία και από τα βόρεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Αραιές νεφώσεις στην Αθήνα την Κυριακή Πάσχα- Χαλάει ο καιρός από βδομάδα       

 

Την Κυριακή του Πάσχα θα έχουμε λίγες τοπικές νεφώσεις. Από τη Δευτέρα του Πάσχα προβλέπεται συννεφιά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη στους 18 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη -Από τη Δευτέρα βροχές   

 

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια έως το Πάσχα. Από τη Δευτέρα προβλέπονται βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα